link yoksa niye böyle bi konu aktif![]()
ses tonu değişmesine gerçekten sevinmiştim ilerleyen bölümlerdeO zamanlar en azından kaşini filan oynatarak mimiklerini azıcık da olsa gösteriyormuş yıllar geçtikçe arka fon müziği olmasa dizi olmayacaktı iki saat boş boş bakışmalar ayy canım darlandı düşündükçe ya
Deli Yürekle Rakip dizi değil miydi bunlar ben o zamanlar daha çok deli yürek izliyordumses tonu değişmesine gerçekten sevinmiştim ilerleyen bölümlerdeama bence hala en iyi dizilerden biridir. malum şahıs yönetimi ele almadan cok güzeldi en azından....
gerçi herşey o dönemlerde daha iyiydi de neyse...
deli yürek bundan önceydi diye hatırlıyorum. o tadı veriyor diye kv'ye başlamıştım hatta ondan eminim ama...Deli Yürekle Rakip dizi değil miydi bunlar ben o zamanlar daha çok deli yürek izliyordum
Bütün okul erkeklerinin uzun palto giymesi jfkdmd boyu yetmeyenlerin de yürüyen palto gibi olmasıdeli yürek bundan önceydi diye hatırlıyorum. o tadı veriyor diye kv'ye başlamıştım hatta ondan eminim ama...
haydaa rinnaaa rinna rinna nanaayy... heytt bee fon müziği hala aklımda![]()
kasjdasdka rezillikBütün okul erkeklerinin uzun palto giymesi jfkdmd boyu yetmeyenlerin de yürüyen palto gibi olması
oyyy. o kürşat bana o dönem ne gizemli gelirdi yaaa. ben bile aşşıırı düşmüştüm o karakteredeli yürekle yılan hikayesi rakipti, ben memoliciydim![]()
ben memoliye düşüyoedum, sonradan sarı sevdam başlamış demek kioyyy. o kürşat bana o dönem ne gizemli gelirdi yaaa. ben bile aşşıırı düşmüştüm o karaktereDD
Aaaa evet bir de o dizi vardı dimi ama deli yürek de çok uzun sürdü sankı ya memoli o kadar uzun muydu kideli yürekle yılan hikayesi rakipti, ben memoliciydim![]()
yan direkt filan rollerde bile ırkçılık var. biz nelere şahitlik etmişiz kanksben memoliye düşüyoedum, sonradan sarı sevdam başlamış demek ki
cem vardı ya ekürisi, seven kalpler hassastır der dururdu ben onu seviyordum en çok yan karakter olarak![]()
hatırlamıyorum ama o dönem insanalr ikiye ayrılıyordu mafyacılar polisiye maceracılarAaaa evet bir de o dizi vardı dimi ama deli yürek de çok uzun sürdü sankı ya memoli o kadar uzun muydu ki
nan olm o hala var, her şeye de muhalefet olmayan direkt filan rollerde bile ırkçılık var. biz nelere şahitlik etmişiz kanks![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.