Cinsiyet.
Ben neden okumamişimben bu konuya yazmamış mıyım? :/
Ben neden emoji atmamışımBen neden okumamişim
öyle bir ruh hastasısın ki iyi ki tanıyom diyorum sürekli.Çift olarak yaratılan varlıkların bir biri ile birleşmesi için insana kodlanmış ritüel.
Kimine para kapısı, kimine zevk pınarı...
Hatta bununla ilgili roma döneminde şöyle bir bilinç varmış o dönem insanlarında;
Tarihte bilinen ve tarihçesi ilk yaratılan insanlara kadar dayandığı için o dönemde o keyfi ve hazzı başka hiç bir şeyin vermemesi.
Insanin vücudunun o haz evresine ulaştığında hissettiği orgazm ve yazının başında belirttiğim "legoların yapbozların" bir birine geçmesinin verdiği haz kutsal kabul edilirmiş.
O an insanı öylesine savunmasız, öylesine tüm güc kalkanları devre dışı bırakan bir şey olduğundan tanrıya en yakın duygu olarak düşünülürmüş.
Hatta roma döneminden bu yana olan fahişelik kavramı bile o zamanlarda kutsal bir iş sayılırmış.
Sex diğip geçmeyelim insanlığın çoğalma sebebi.
Aynı duyguları paylasıyoruz @Biggieöyle bir ruh hastasısın ki iyi ki tanıyom diyorum sürekli.
teşekkür ederim canım:)))Aynı duyguları paylasıyoruz @Biggie
@Biggie beni korkutuyorsun kanka jlasdlfarklı şeyleri de paylaşabiliriz istersen:)))
korkma, titre@Biggie beni korkutuyorsun kanka jlasdl
İşin içinde sen olunca titrememek elde değil 😘korkma, titre
Hocam nasıl keşfedilmiş?Çift olarak yaratılan varlıkların bir biri ile birleşmesi için insana kodlanmış ritüel.
Kimine para kapısı, kimine zevk pınarı...
Hatta bununla ilgili roma döneminde şöyle bir bilinç varmış o dönem insanlarında;
Tarihte bilinen ve tarihçesi ilk yaratılan insanlara kadar dayandığı için o dönemde o keyfi ve hazzı başka hiç bir şeyin vermemesi.
Insanin vücudunun o haz evresine ulaştığında hissettiği orgazm ve yazının başında belirttiğim "legoların yapbozların" bir birine geçmesinin verdiği haz kutsal kabul edilirmiş.
O an insanı öylesine savunmasız, öylesine tüm güc kalkanları devre dışı bırakan bir şey olduğundan tanrıya en yakın duygu olarak düşünülürmüş.
Hatta roma döneminden bu yana olan fahişelik kavramı bile o zamanlarda kutsal bir iş sayılırmış.
Sex diğip geçmeyelim insanlığın çoğalma sebebi.
Yani günümüze kadar gelen bir bilgi aslında. Roma çok fazla filozof v3 dusunuru icinde barindiran bir mekanmış o zamanlar. O dönemler ritüel gerçekleştiren ve fahişeleri kutsal sayan o dönemin yaşayanları tarafından keşfedilip aktarılmış. Hatta günümüze kadar o dönem keşfedilen şeylerin nasıl dönemimize kadar geldiğini anlatan "agora" diye örnek bir film var. Yani konsept biraz farklı tabiki hypetia isimli bir kadının gerçek hayatından esinlenmiş. Bugün nasıl stonehange taşları günümüze kadar gelmişse araştırmacılar sayesinde. Nasıl mısır tarihinin kayıp yüzyılından sonra ki bazı parşömenler gününüze kadar korunmymuş ve araştırmacılar sayesinde takip edilmişse. Nasıl ki bir muazzez ilmiye çığ gibi bir sümeroloji dehamız olmuş ise o şekilde ulaşmış. Keşfedilmesi zor bir şey değil.Hocam nasıl keşfedilmiş?
Tam aydınlanamadımYani günümüze kadar gelen bir bilgi aslında. Roma çok fazla filozof v3 dusunuru icinde barindiran bir mekanmış o zamanlar. O dönemler ritüel gerçekleştiren ve fahişeleri kutsal sayan o dönemin yaşayanları tarafından keşfedilip aktarılmış. Hatta günümüze kadar o dönem keşfedilen şeylerin nasıl dönemimize kadar geldiğini anlatan "agora" diye örnek bir film var. Yani konsept biraz farklı tabiki hypetia isimli bir kadının gerçek hayatından esinlenmiş. Bugün nasıl stonehange taşları günümüze kadar gelmişse araştırmacılar sayesinde. Nasıl mısır tarihinin kayıp yüzyılından sonra ki bazı parşömenler gününüze kadar korunmymuş ve araştırmacılar sayesinde takip edilmişse. Nasıl ki bir muazzez ilmiye çığ gibi bir sümeroloji dehamız olmuş ise o şekilde ulaşmış. Keşfedilmesi zor bir şey değil.
Tam olarak neresini anlayamadin yavrucum? Celal sengor gibi ogrencimi şengorlucem simdi ajsbdbTam aydınlanamadım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.