Ten uyumunu yakaladığın biriyle birliktelik çok güzel değil mi yaTen uyumu dedigimiz sey sadece cinsel birliktelikle ortaya cikan bir sey degildir.
Biririne fiziksel olarak cekim duymak, dokunma bicimlerinden haz almak, yaninda rahat hissetmek gibi isaretlerle anlasilabilir.
Ten uyumunu yakaladığın biriyle birliktelik çok güzel değil mi ya
Büyük lütuf
Daha önce nasıl biliyordun yanliş miymiş bildiklerinTen uyumunu da bir videodan öğrendik ya tamam
Keşke ten uyumunu yakaladığınla her şey de güzel gitseten uyumu , yinede maalesef güzel bir iliski icin yetmiyor . @Günışığı `mm..
Daha önce nasıl biliyordun yanliş miymiş bildiklerin
Sen öğret o zamanYiioooooo
çok doğru biliyorum
hem bazen videodakiler yanlış biliyor
Yaraladı sol yanımdanDers vermiyorum üzgünüm![]()
çok acıdı mı canın ?Yaraladı sol yanımdan
Bilgi sızdırmıyorumçok acıdı mı canın ?
özenti seniBilgi sızdırmıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.