Sevgilisini Arkadaşlarıyla Cinsel İlişkiye Zorlayıp Görüntüleri Kaydetti

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bursa'da, sevgilisine cinsel saldırı iddiasıyla tutuklanan Yunus P.'nin yargılanmasına başlanırken ortaya çıkan detaylar mide bulandırdı. Birlikte yaşadığı E.D.'nin kendisini uyuşturucuya alıştırdığını, yakın arkadaşlarıyla cinsel ilişkiye zorladığını ve o anları da kayda aldığını ifade etti.

Olay geçen yıl Yıldırım ilçesinde meydana geldi. E. D., eşi ile boşandıktan sonra tanıştığı Yunus P. ile birlikte yaşamaya başladı. E.D., kasım ayında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek, hakaret ve şiddete uğradığı gerekçesiyle Yunus P. hakkında suç duyurusunda bulundu.

E.D. şikayet dilekçesinde, "Yunus P., ile birlikte yaşamaya başladık. Uyuşturucu kullandığını gördüm. Uyuşturucu kullandığında başka kişiliğe girerek, beni başka erkeklerle cinsel ilişkiye girme konusunda ikna etti. İlişkiye girdiğim üçüncü kişilerden uyuşturucu madde ve para aldı. Devam etmek istemediğimde beni zorladı. İlişkiler sırasında beni videoya aldı.

Bizi seyretmeye başladı. İstemediğimi söylediğimde boşandığım eşime ve çocuklarıma videoları göstermekle tehdit etti. İlişkiler öncesinde bana da uyuşturucu kullandırıyordu" dedi. Polis tarafından gözaltına alınan Yunus P., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bursa 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında, 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'bir kişiyi fuhşa teşvik etmek veya yaptırmak', 'fuhşa aracılık etmek, yer temin etmek', 'nitelikli cinsel saldırı' ve 'silahla kasten yaralama' suçlarından 10 yıl ile 30 yıl arasında hapis cezası istemi ile dava açılan Yunus P.'nin yargılanmasına başlandı

Duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan Yunus P., suçlamaları kabul etmeyerek, "Müşteki kendi rızasıyla uyuşturucu kullanıyordu. Erkeklerle yaşadığı cinsel ilişkileri kendi isteğiyle kayda aldırdı. Birlikte ilişki yaşadık. Kesinlikle ilişki sırasında kendisini yönlendirmedim. İzlemedim ve kayda almadım. Suçlamayı kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum" dedi.

Duruşmada savcılığa verdiği dilekçesindeki ifadeleri tekrarlayan E.D., eşinden boşandıktan sonra sanık ile arkadaş olduğunu belirterek, "Beni kendi arkadaşlarıyla ilişkiye girmeye zorluyordu. Cinsel ilişkiyi hem izleyip hem de kayda alıyordu. Cinsel ilişki yaşamak istemediğim zaman, elindeki görüntüleri eski eşime ve çocuklarıma göstererek, yaptıklarımı anlatmakta tehdit ediyordu. Şikayetçiyim" ifadesini kullandı.

Davaya müdahil olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, sanığın cezalandırılması talep ederken, sanık avukatı, müvekkilinin üzerine atılı suçlamaları kabul etmediklerini, müştekinin kendi rızası ile olayların yaşandığını söyleyerek tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti, E.D.'ye Bursa Barosu'ndan avukat atanmasına ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Xasthur

Yönetici
yani üzgünüm ama boşandıktan sonra heycan arayıp yanlış seçim yapan kadın sorunsalıda çok arttı bu son dönemlerde. olm salakmısınız siz?
kadına şiddet var evet ama şiddeti aptallığından üzerine çeken kadınların olduğu gerçeğini örtüyor bu durum. ya yemin ediyorum daha konuyu okumadan dedim ki "kesin boşanıp salağın biri ile sevgili olmuştur" harbiden de öyleymiş.
Olm dünya sandığınız kadar masum bir yer değil lan , geber yani 100 tane haber gördüm böle salaksan öl abi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
yani üzgünüm ama boşandıktan sonra heycan arayıp yanlış seçim yapan kadın sorunsalıda çok arttı bu son dönemlerde. olm salakmısınız siz?
kadına şiddet var evet ama şiddeti aptallığından üzerine çeken kadınların olduğu gerçeğini örtüyor bu durum. ya yemin ediyorum daha konuyu okumadan dedim ki "kesin boşanıp salağın biri ile sevgili olmuştur" harbiden de öyleymiş.
Olm dünya sandığınız kadar masum bir yer değil lan , geber yani 100 tane haber gördüm böle salaksan öl abi
Kadının suçu mu yani şimdi bu?

forumtutkunu

Platin Üye
Allah sana hayr murad etmiyorsa biz ne yapalım mı diyelim 😄 sınırları olmayan insanlara yaklaşmamayı öğrenmiştir belki

SleepleSsS

Yorumbaz
Bunu bende çok bilmek isterdim.. ikisinide durusmada görmek isterdim, belki tavırlarından mimiklerinden biraz anlasilirdi..
Orada anlayamazsın. Tekerlekli sandalye ile duruşmaya gelip ağlayıp zırlayan adamı ertesi gün halı saha maçında gördüm

CaT

🎈
Board Admin
Orada anlayamazsın. Tekerlekli sandalye ile duruşmaya gelip ağlayıp zırlayan adamı ertesi gün halı saha maçında gördüm

Annem bunu sen mi yaptin dediginde ona yalan söylerken bile kendimi ele verdigim oluyor... insanlar bu denli büyük yalanlari nasil savunuyor...

SleepleSsS

Yorumbaz
Annem bunu sen mi yaptin dediginde ona yalan söylerken bile kendimi ele verdigim oluyor... insanlar bu denli büyük yalanlari nasil savunuyor...
Sen şahitlik filan yapma asla. Yalan olup olmadığını nerden bileyim ki ben :/

CaT

🎈
Board Admin
Sen şahitlik filan yapma asla. Yalan olup olmadığını nerden bileyim ki ben :/

Bi ara sucsuz olduğum halde ifade verirken kan ter icinde kaldim ya bana inanmazlarsa diye.. böyle konular hic benlik değil :/ ben duygusal bi balik kadiniyim .. dilim papuc gibidir ama hdjjss

Ahlak yok yasalar dersen korumuyor
Yazık , bir nesil mahvolduğu yetmezmiş gibi
Duyarsızlaşıyoruz, normal geliyor artık her türlü haksızlıklar

Üst Alt