Çok sert değil mi ayrılmak ?Dogum günümü unutursa ayrilma sebebi olabilir, cünki benimle olan insan dogum günümün ne kadar önemli oldugunu bilmeli.. öbür günler o kadar da sey degil
Çok sert değil mi ayrılmak ?
Biraz süründürüp affetseydin :)
Bu hayat telaşı içinde bende unutuyorum özel günleri ve günlerimi.
Tek güne değilde daha çok günlere odaklanıyorum galiba @CaTkendi özel günlerine deger vermez sen karsi taraf zaten vermez![]()
Tek güne değilde daha çok günlere odaklanıyorum galiba @CaT
Tek bir günde özel davranıp diğer günlerde görünmemek.. Neyse öyle.
Bazen emek verdiğin ilişki de anlaman uzun sürüyor. Aklın başına geliyor da "hep sonradan"zaten diger günlerde görünmedigim bir iliskide ve insanlarin hayatinda durmayi uygun bulmuyorum :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.