Sevgilinizin çok kıskanç olması sizi bir süre sonra ondan soğutur mu?

Cherry

Elmas Üye
Seven Kıskanır Anlayışı Evliliklerin Dinamitidir... - Uzm.Dr. Taner Canatar  - Adana Terapi

Xasthur

Yönetici
Kıskançlık soğutmaz , yaşam alanına gereksiz mudahale karşı taraf da güvensizlik yaşandığını hissettirir. Suçluymuş hissettirir.. Ve bu soğutur... (bazı kadınlar ya da erkekler hariç onlar bundan etkilenmez ya da böyle düşünmez ama o insan tipine girersem konu uzar)
bizim insanımız kıskançlık adı verdiğimiz şey ile aslında hükmetme isteği ve kişisel açlığını yansıtıyor farkında olmadığı bir şekil de.
kıskanmak kıskanılan kişi ile değil kişinin kıskandığı 3. şahıs ve kendi arasında bir problemdir.

Cherry

Elmas Üye
Kıskançlık soğutmaz , yaşam alanına gereksiz mudahale karşı taraf da güvensizlik yaşandığını hissettirir. Suçluymuş hissettirir.. Ve bu soğutur... (bazı kadınlar ya da erkekler hariç onlar bundan etkilenmez ya da böyle düşünmez ama o insan tipine girersem konu uzar)
bizim insanımız kıskançlık adı verdiğimiz şey ile aslında hükmetme isteği ve kişisel açlığını yansıtıyor farkında olmadığı bir şekil de.
kıskanmak kıskanılan kişi ile değil kişinin kıskandığı 3. şahıs ve kendi arasında bir problemdir.

Fazla söylenicek bir sey birakmamissin @Xasthur 👍

Eru

Platin Üye
Soğutmaz.

"Şu kız sana neden baktı" diye bir soru duymuştum bir keresinde bir sevgilimden. Bak bu ayrı kafa işte. Bu insanı hakikaten soğutuyor.

Nobody

Teknik Admin
İliskilerde yillardir cozulemeyen, sevgilisinin ota bka kiskanip bu durumdan sevildigini anlayan kadinlarin sayisi cok fazla. Bu durumun kadinlarin hosuna gittigini bilen erkek, dozaji biraz aşınca olay cok farkli ve cozulemeyen noktalara gidebilir.

Kadinlarin bu zaafini bilen hemcinslerim. Yeni tanistigi ve elde etmeye calistigi kadini biraz sohbet etmeye basladiktan sonra kiskanmaya meyillenirler ve isin icinden cikilmaz bir hal alir. O sohbet, arkadaslik zehir olur. Bilemiyorum belki de bu zehiri seviyorlardir heee

Christian Bale Nodding GIF

forumtutkunu

Platin Üye
İlgi ve maddiyat delisi kadınlar bir de özgürlük kısıtlayıp her türlü dişiden uzak tutmaya çalışırlar :honk:

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Bir süre sonra mı? Anında soğutur ya hu. Kıskanıyorsa bana belli etmesin. Çok kıskanıyorsa rahatsız olduğu durumu benimle usulünce paylaşsın, o zaman ben ona şefkat gösterir, içine su serperim. Usulünce paylaşamıyorsa, kendisine bir terapist buluversin bir zahmet.

Üst Alt