bana da sövdü müşahsıma bizzat deyince sallamadılar herkese sövünce banladılar
buradan da nitelik değil nicelik önemliymiş sonucuna vardım şahsen![]()
kız cinslerine sövdü galiba, ben öle anladımbana da sövdü mü
heeeee hoş olmamış.kız cinslerine sövdü galiba, ben öle anladım![]()
Ben de yoktum 🚬kaos ortamını nasıl kaçırdım ya1iniz de arayıp çağırmadı..........
yahu kimse net bir şey bilmiyor. böyle bir şeyin yaşanmamış olma ihtimali mi varBen de yoktum 🚬
Yaşanmış...yahu kimse net bir şey bilmiyor. böyle bir şeyin yaşanmamış olma ihtimali mi var
😮 oha daha nelerDüşünki o bunu okuycak konusunda, baya sert küfürler spamlamış. Ayrıca hemcinslerinin özeline gidip aynısını devam ettirmiş. Sevgili @Biggie olay bundan ibaret. Yazdığı şeyleri de dm den gönderdim.
Kaos yoktu kanka, oteki taraf gibi degil bura. Yani oyle uyeler yok..kaos ortamını nasıl kaçırdım ya1iniz de arayıp çağırmadı..........
teşekkür ederim kanka.Düşünki o bunu okuycak konusunda, baya sert küfürler spamlamış. Ayrıca hemcinslerinin özeline gidip aynısını devam ettirmiş. Sevgili @Biggie olay bundan ibaret. Yazdığı şeyleri de dm den gönderdim.
anladım canım, est sıkıntı yok. ben de öbüyorumKaos yoktu kanka, oteki taraf gibi degil bura. Yani oyle uyeler yok..
Serce dahi oyle bir mevzu cikarmadi. Bir seye kizmis munferit olarak icinden geceni soyleye kufur ederek acikladi hepsi bu.
Kaos ne awk ayrica karimisin sen?
Sence burada "o" uyeler ben varken takilir mi? Yaptirimi gec cenemden dolayi gelmezler zaten. Kaos ariyorsan oteki taraf da bulunan
Frank miller (sin city) ye gidip hellboy olabilirsin kanks. D
Forumlarda kaos diye nitelendirilen seyin alt metni "gotluk" dur. Kaos cikaralimin mucidinin bile tabutuna son civiyi caktik caosgod gelse bir sey yapamaz.
Not:kaos cumlesinin mucidi ile ilelebet hasım oldugum icin kendisi ile dunyanin var olusundan beri savasta olan jesus vs devil gibi hissettigimden bu cumleye hep uyuz olmusumdur.
Gotu yiyen adam varsa kaos cikarmayi denesin. "seni tenzih ediyorum kanka" telaffuz ettigin icin senin posta yaziyorum.
Obdum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.