serçe'ye banmışlar

Biggie

Özel Üye
2 gün giremedik foruma, neler oldu. özet pls

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
şahsıma bizzat deyince sallamadılar herkese sövünce banladılar :misshonk:
buradan da nitelik değil nicelik önemliymiş sonucuna vardım şahsen :misshonk:

Xasthur

Yönetici
@Biggie burayla ilgisi yoktur ya herkesle iyi geciniyordu. Bilmedigimiz bisiler vardir heralde

AsteriX

DJ
bir açıklaması olmalı ya hesabını birisi ele geçirmiş olmasın. hiç böyle şeyler yapacak karakterde birine benzemiyor.

Biggie

Özel Üye
kaos ortamını nasıl kaçırdım ya:( 1iniz de arayıp çağırmadı..........

Nobody

Teknik Admin
Düşünki o bunu okuycak konusunda, baya sert küfürler spamlamış. Ayrıca hemcinslerinin özeline gidip aynısını devam ettirmiş. Sevgili @Biggie olay bundan ibaret. Yazdığı şeyleri de dm den gönderdim.

Johns

Gümüş Üye
Dediğiniz türden şeyler yapacak biri değildi. Başka bir etken olmalı profiline başkasının girmesi gibi.

Xasthur

Yönetici
kaos ortamını nasıl kaçırdım ya:( 1iniz de arayıp çağırmadı..........
Kaos yoktu kanka, oteki taraf gibi degil bura. Yani oyle uyeler yok..
Serce dahi oyle bir mevzu cikarmadi. Bir seye kizmis munferit olarak icinden geceni soyleye kufur ederek acikladi hepsi bu.
Kaos ne awk ayrica karimisin sen?
Sence burada "o" uyeler ben varken takilir mi? Yaptirimi gec cenemden dolayi gelmezler zaten. Kaos ariyorsan oteki taraf da bulunan
Frank miller (sin city) ye gidip hellboy olabilirsin kanks. D
Forumlarda kaos diye nitelendirilen seyin alt metni "gotluk" dur. Kaos cikaralimin mucidinin bile tabutuna son civiyi caktik caosgod gelse bir sey yapamaz.
Not:kaos cumlesinin mucidi ile ilelebet hasım oldugum icin kendisi ile dunyanin var olusundan beri savasta olan jesus vs devil gibi hissettigimden bu cumleye hep uyuz olmusumdur.
Gotu yiyen adam varsa kaos cikarmayi denesin. "seni tenzih ediyorum kanka" telaffuz ettigin icin senin posta yaziyorum.
Obdum

Biggie

Özel Üye
Düşünki o bunu okuycak konusunda, baya sert küfürler spamlamış. Ayrıca hemcinslerinin özeline gidip aynısını devam ettirmiş. Sevgili @Biggie olay bundan ibaret. Yazdığı şeyleri de dm den gönderdim.
teşekkür ederim kanka.
Kaos yoktu kanka, oteki taraf gibi degil bura. Yani oyle uyeler yok..
Serce dahi oyle bir mevzu cikarmadi. Bir seye kizmis munferit olarak icinden geceni soyleye kufur ederek acikladi hepsi bu.
Kaos ne awk ayrica karimisin sen?
Sence burada "o" uyeler ben varken takilir mi? Yaptirimi gec cenemden dolayi gelmezler zaten. Kaos ariyorsan oteki taraf da bulunan
Frank miller (sin city) ye gidip hellboy olabilirsin kanks. D
Forumlarda kaos diye nitelendirilen seyin alt metni "gotluk" dur. Kaos cikaralimin mucidinin bile tabutuna son civiyi caktik caosgod gelse bir sey yapamaz.
Not:kaos cumlesinin mucidi ile ilelebet hasım oldugum icin kendisi ile dunyanin var olusundan beri savasta olan jesus vs devil gibi hissettigimden bu cumleye hep uyuz olmusumdur.
Gotu yiyen adam varsa kaos cikarmayi denesin. "seni tenzih ediyorum kanka" telaffuz ettigin icin senin posta yaziyorum.
Obdum
anladım canım, est sıkıntı yok. ben de öbüyorum

demeter

Uzaklaştırıldı
Yazık olmuş kendime hayran bırakabilecegim yeni uyeler arayışı içine gireyim bari.

Civciv

~Lafügüzaf~
Bronz Üye
Ben hala başlıkta takılı kaldım jdksjfks

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ben nerdeydim o ara onu düşünüyorum. Gündüz vakti bir de, gece olsa rüyalar aleminde fink atarım da, yaaani...

Geçmiş olsun ne diyelim, çok da uzatmaya gerek yok.

Üst Alt