Selülit için Eşsiz Çözüm

Alice

Altın Üye
Yorumu sevdim ve haklı konuştu adam

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
tebrik ediyorum çok yerinde bi yaklaşım olmuş.

Alice

Altın Üye
Acıyorum. Sırf erkeğin gözüne daha pürüzsüz, daha şekilli çıkmak için burnunu, dudağını memesini, poposunu kestirip biçtirene acıyorum...

Bu bıçak yaraları sonsuz estetikler, epilasyonlar, hormon ilaçları bir erkek için mi? Seni x y z beğensin diye mi bu acı? Doğala müdahale çok zararlı. Yıllar değişir modası geçer estetik reklamlar sadece kapitalist düşüncenin eseri Kore Rusya ve Amerika başı çekiyordu. Eskiden de sadece ekran önündeki ünlüler ve zenginler yapardı

Kardeşim sen fakirsin banka kredisi çekip yaptırmak sana lüks ötesi

SatanistKesenKedi

Gümüş Üye
Acıyorum. Sırf erkeğin gözüne daha pürüzsüz, daha şekilli çıkmak için burnunu, dudağını memesini, poposunu kestirip biçtirene acıyorum...

Bu bıçak yaraları sonsuz estetikler, epilasyonlar, hormon ilaçları bir erkek için mi? Seni x y z beğensin diye mi bu acı? Doğala müdahale çok zararlı. Yıllar değişir modası geçer estetik reklamlar sadece kapitalist düşüncenin eseri Kore Rusya ve Amerika başı çekiyordu. Eskiden de sadece ekran önündeki ünlüler ve zenginler yapardı

Kardeşim sen fakirsin banka kredisi çekip yaptırmak sana lüks ötesi
Boşuna söyleme. Ne erkekler güzel arayışından vazgeçer ne kızlar erkeğe albeni sunmak için güzelleşme yolundan döner.

Biz ç.kümüzle düşünürüz

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
Ah seni her şeyinle severim 🚬

Üst Alt