Selin Ciğerci`yi Şok Eden Seks Sorusu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
selin-cigerci-para-karsiligi-cinsel-iliski-14757251_4540_m.jpg

Kariyeri ve özel hayatının yanı sıra son günlerdeki değişimiyle adından söz ettiren Selin Ciğerci, Cansu Canan Özgen'in 40 programına konuk olarak hakkında merak edilen sorulara cevap verdi. Ancak Ciğerci, bir soru karşısında ne yapacağını bilemedi.

selin-cigerci-para-karsiligi-cinsel-iliski-14757251_1649_m.jpg

selin-cigerci-para-karsiligi-cinsel-iliski-14757251_2813_m.jpg

CİNSEL İLİŞKİ SORUSUNA CEVAP VEREMEDİ

Birbirinden iddialı sorulara peş peşe cevap veren Selin Ciğerci, "Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?" sorusu karşısında ne diyeceğini bilemedi. "Pas" diyerek soruya yanıt vermeyen Ciğerci, bir sonraki soruya odaklanmakta da güçlük çekti. Soruyu anlamakta güçlük çeken ünlü isim, "Beynim o kadar gitti ki sizi anlamakta zorluk çekiyorum şu an" ifadelerini kullandı.

selin-cigerci-para-karsiligi-cinsel-iliski-14757251_513_m.jpg

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Her ne olursa olsun çok terbiyesizce bir soru insanların sinirlerini zıplatırsanız bakın böyle olur ;

İnsanlar acimasiz çiçeğim... Fakat o program biraz zor soruların sorulduğu bir yermiş konunun başinda da belirttiği gibi çoğu terleten sorulara cevap vermiş

Evli bir kadına ya da erkeğe bunların sorulması etik değil elbette

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ben kadın mıyım diyorum mesela Selin i görünce

Benden güzel kadın olmuş

S

Serçe

İnsanlar acimasiz çiçeğim... Fakat o program biraz zor soruların sorulduğu bir yermiş konunun başinda da belirttiği gibi çoğu terleten sorulara cevap vermiş

Evli bir kadına ya da erkeğe bunların sorulması etik değil elbette
Ya ne bileyim canım Sex işçiliği yaptın mı para kazandın mı diye de sorulmaz bilmiyorum ya neyseki kalkıp ne dedin sen diye yapıştırmamış Sjssjsj

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ya ne bileyim canım Sex işçiliği yaptın mı para kazandın mı diye de sorulmaz bilmiyorum ya neyseki kalkıp ne dedin sen diye yapıştırmamış Sjssjsj
İnsanlar çok meraklı ya da gündemden düşmemek için sürekli magazinsel bomba lazım

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
bu program ın konsepti bòyle
en beklenmedik sorular gelebilir
Dimii dimiii ben de öyle düşündüm hazırlıklı olarak gitmeliydi ama yine de böyle amiyane şekilde sormak ne biliyim

Üst Alt