Hoş buldum dostum :*Aramıza hoş geldin sataniz kedii
Dişlerin bizi biraz ürkütüyorr
![]()
Hoş buldum cheri hanımHoşgeldin @SatanistKesenKedi .
Hoş buldum serumHoşgeldin dostum
Hoş buldum fluffyHoş geldin @SatanistKesenKedi
Burdan bakınca Allah dostu gibi görünüyorsunHosgeldin ve bir satanist olarak seninle hic anlasamayacagiz gibime geliyor ajsnnsjdjjd
Hoş buldumHoşgeldin
Teşekkürler, hoş buldumAramıza hoş geldiniz @SatanistKesenKedi Keyifli forumlar dilerim.
Bıçakları bileylemeye gidebilirizHoş geldin
Yardıma ihtiyacın var mı (:
Ben gece geldiğim için su ılıktı hoş buldumHoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim. Bende yeniyim başta soğuk gibi ama girince alışıyosun
Ooo Süreyya hanım sizi hoş bulmayan da ne bileyimHos geldiniz..
Amaaaaaannn ne kadar orjinal bir rumuz.
Eski manit bir şeyler biliyordu burçlar hakkında ama ben hiç anlamam bacım. Bir şey burcuymuşum ama unuttumMerhabalar hoşgeldiniz siz kedi burcu musunuz 🌸🤣🤣
Böyle kibar bir erkek ❤️🐾 böyle tatlı bir karşılama pamuk gibiyim şimdi sayendehoş geldin sevgili kedi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.