OlmuyorKolay bir yöntem isterseniz. acemiler için burnunuza dayayın ekranı yavaş yavaş uzaklatrın dodağı bozmadan biraz bekleyin öle görürsünüz
OlmuyorKolay bir yöntem isterseniz. acemiler için burnunuza dayayın ekranı yavaş yavaş uzaklatrın dodağı bozmadan biraz bekleyin öle görürsünüz
Resim gerekten zorlu orta demelerine rağmen. akşam kafam çok iyiydi bir de şimdi deneyeyim görebilecek miyimBelki de sadece erkekler görüyordur
Halbuki görebilseniz ne güzel şeyler var ve gerçek 3 boyutlu..Bunu izledim problemim odağımın kaymasında, göremedim.
Yok öyle demeyelim. Ben göremedim.Belki de sadece erkekler görüyordur
Aşk parçam, altın kafedeki bülbülüm, köpüklü jakuzim
Erkeksin inşYok öyle demeyelim. Ben göremedim.
Erkeğim erkek.Erkeksin inş
Sana değil sen öyle yazınca aklıma geldiUmarım bana gönderme değildir
Tamam.Sana değil sen öyle yazınca aklıma geldi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.