Elimizi sallayınca ellisi geliyor mu fukara tesellisi mi
Bana gelio tekliflere açığım 2021de evlenip başımı yakmayı ay pardon birinin başını yakmayı düşünüyorum:))Elimizi sallayınca ellisi geliyor mu fukara tesellisi mi
El salla el salla kol kol salla kol sala sağdan beybisi:))aaa oluyor mu öyle bişii oluyorsa ben de sallıcam ne tarafa sallamak lazım
Ortadaki in onundeki paraları sen böyle deyince farkettim vallahi gözum parada hiç yok ne kaaa tok gözlüyüm görmüyorum bile :)ortadaki elini sallasa ne 50si en az 500k sı koşa koşa gelir
iyi bir yalancı hiç bir zaman yalanını desteklemek için yemin kelimesi kullanmaz.Ortadaki in onundeki paraları sen böyle deyince farkettim vallahi gözum parada hiç yok ne kaaa tok gözlüyüm görmüyorum bile :)
TeselliElimizi sallayınca ellisi geliyor mu fukara tesellisi mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.