Ben salçayı ekmeğe sürüyom yağda salçalı kısmını kızartıyom hamburger ekmeği ama özel olanlardan büyük böyle güzel susamlı falan lkjnsdfg veya tost ekmeğiHic yememiş olmama üzüldüm
Ben salçayı ekmeğe sürüyom yağda salçalı kısmını kızartıyom hamburger ekmeği ama özel olanlardan büyük böyle güzel susamlı falan lkjnsdfg veya tost ekmeği
İnce köfte yapıyom köfteyide kızartıyom lkdnmfg kaşar koyuyom üstüne lkdmfkglşf o az yağı ekmeğin içi çekmiş oluyor sonra ekmeği kapatıp tencerenin kapağını kapatıyom hafif ıslak oluyor
şdlfkgmşdfmg cnaım çekti bayadır yapmadım
ÖFOhoooo ben üsenirdim valla sür salcayi gec dujehdjsja
Yaaaaa iyi misin gece gece😍Ben salçayı ekmeğe sürüyom yağda salçalı kısmını kızartıyom hamburger ekmeği ama özel olanlardan büyük böyle güzel susamlı falan lkjnsdfg veya tost ekmeği
İnce köfte yapıyom köfteyide kızartıyom lkdnmfg kaşar koyuyom üstüne lkdmfkglşf o az yağı ekmeğin içi çekmiş oluyor sonra ekmeği kapatıp tencerenin kapağını kapatıyom hafif ıslak oluyor
şdlfkgmşdfmg canım çekti bayadır yapmadım
Valla ben bi öğün yemek yedim bugunYaaaaa iyi misin gece gece😍
Ay zaten açım 🙈
Neyse gidip guruldayarak uyuyayım 🤭
Sağlam mıydı o öğün peki? Bayram öncesi ödem olmasın diye kuş kadar yiyorum 🤭🤭Valla ben bi öğün yemek yedim bugungeç uyandım
ne yapsam 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Sağlamdı.Sağlam mıydı o öğün peki? Bayram öncesi ödem olmasın diye kuş kadar yiyorum 🤭🤭
Yiyip yiyip kilo alamayan insan mi var kız🤭Sağlamdı.
Bayramda napcaz bilmiyorum ya kurban var bişe yapamıcam annem bu tarafa gelecek
Akrabalar falan hep istanbulda e gidemeyeceksem napıym
Ben boşuna hep yiyip yiyip kilo almayan insanları kıskanmıyorum. Benim zayıf kalabilmem için 48 kalorilik bir dilim tahıllı ekmek kibrit kutusu peynir 3 zeytin salatalık falan yemem lazım. 🚬
Var. Tanıdığımda varYiyip yiyip kilo alamayan insan mi var kız🤭
Ben azıcık cogaltayim gramlar geliyor🤭🤭
Bizim günahımız ne o zaman🤦Var. Tanıdığımda var![]()
Bilmiyom valla bilmiyomBizim günahımız ne o zaman🤦
Porsiyon ayarlamasını iyi yapınca da mı alıyorsun? Bende ya hep ya hic var yemek konusunda 🤦Bilmiyom valla bilmiyom
Sevdiğim şeyleri yiyiym ohh kafama göre takılıym diyincede kilo alıyo basını gidiyor.
Benim diyet başlamam lazım bir süre iyi gittim gene saldım. İştahım kapansa bile güzel yemekler yemek istiyorum yaw 🤦
Çoğu güzel yemek kilo aldırıyor. 🤷
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.