İçinden geldiği gibi ol hep (=Biliyor musun @alcatraz , bu gibi konularda psikolojime göre cevap yaziyorum. Ama bu da hosuma gitmiyor degil.
simdi ben gercekten ne faydasi var diye düsünürken sen baska bir pencereden bakip yorumladin. Aslinda haksizda degil dedim : )
Bazen yazdigim yorumlara bakiyorum .. aa burda ilimliymisim : ) aslinda su anki kafayla böyle böyleyim diye dedigim olabiliyor : )
Ne demek istediğini çok iyi anladım nsnsnsn anlık gelişen duygular yaa. Maalesef dünyayı hormonlar yönetiyor. Bazen agresif bazen sevimli bazen öfkeli bazen arzulu... Çoğu zaman aldığımız mantıklı kararlara biraz da duygu katmaz mıyız? Hangimiz yapmaz ki bunu zaten (= bizi yapay zekadan ayıran da bu değil midir en çıplak ve basit haliyle?Bunu okurken ama ilk aklima gelen psikolog nesini sevdin diye sordu ya.
Susunu sevdim diyorsam o zaman kesinlikle sevmiyorumdur, sevmis olamam yani .
Ama bilmedigin zaman iste , sanirim o zaman seviorsundur..
-Nesini sevdin ?
+Bende bilmiyorum, doktor !!
:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.