Bir şikayetim var da önce Tahlillerime baktırmak istiyorum aylardır randevu yok inanilmazBir sikayetin var da mı bunu soruyorsun yoksa rutin bir kontrolden mi bahsediyorsun? Bazen benzer bölümlerdende bu durumu halledebilirsin. Mesela bir arkadaşımda alamıyordu kalp çarpıntısı var biliyor demiri düşük kardiyoloji ye gitti. Doktor tüm tahlilerine bakmış mesela. Senin bizlik işin yok dahiliye git demiş bir daha. Aradan tüm tahlilleri çıkarmıştı.
Galiba değişmiş şekerim. Randevu bulursak şükür namazı kılacazbende d vitamini yapmıyor diye biliyorum b 12 yılda bir kere ücretsiz bakılıyor sağlık ocağı yapıyordu en son ben yaptırdığımda 2 yıl önce
burada sakin ya bi sabah gidip kan vericem hastane işi sıkıntı virüs salgın falanGaliba değişmiş şekerim. Randevu bulursak şükür namazı kılacaz
Doktorlar nasıl dayanıyor bunca hastalığa bir de onlara üzüldüm :/burada sakin ya bi sabah gidip kan vericem hastane işi sıkıntı virüs salgın falan
Sağlam gidip hasta çıkmak istemem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.