Ruh ikizini bulmak

Serçe

Uzaklaştırıldı
Bulan varmı

AsteriX

DJ
Yanlış yerde, yanlış zamanda bulduğum oldu. Asla imkan varken denk gelmiyor sanırım.

Serçe

Uzaklaştırıldı
Aynı şeylere gülüp ağladığınız yanında kendini rahat ve özel hissettiğiniz uzakta olsa dahi her hissettiğiniz. Aynı anda birbirinize ulaşmaya çalıştığınız.

AsteriX

DJ
Benim oldu şahsen de işte beraber geleceği göremeyeceğim kişilerle oldu ve bu da çok kötü bir durum.

Xasthur

Yönetici
Ruh ikizi diye bir sey olmadigi gibi ruh'un olduguda kanitlanabilmis bir sey degil.

Xasthur

Yönetici
Evet zaten bizde yokuz Ssjssj
Yok ya öyle değil, yani gercekten kanitlanabilen bir sey degil. Yani siz inanin tabi ruha yada ruh ikizine kotu bisi degil bu ama asirlardir tartisilan bir konu.

Serçe

Uzaklaştırıldı
Yok ya öyle değil, yani gercekten kanitlanabilen bir sey degil. Yani siz inanin tabi ruha yada ruh ikizine kotu bisi degil bu ama asirlardir tartisilan bir konu.
İnkar etmek çok mantıklı gelmiyor bana. Bedenin ve kemiklerinin hissiyatı yok. Ağlamak gülmek korkmak özlemek bunları bedensel diye mi düşünüyorsun mesela ?

CaT

🎈
Board Admin
Benim oldu şahsen de işte beraber geleceği göremeyeceğim kişilerle oldu ve bu da çok kötü bir durum.

Beraber gelecegini göremeyecegin kisi nasil ruh ikizin oldugunu düsündün peki?

• Wow
Tepkiler: -a-

Xasthur

Yönetici
İnkar etmek çok mantıklı gelmiyor bana. Bedenin ve kemiklerinin hissiyatı yok. Ağlamak gülmek korkmak özlemek bunları bedensel diye mi düşünüyorsun mesela ?
Dusunsel olarak ogrenmek diyelim. Aglamak ve gulmek vucut da bir tepkimeye yol aciyor tabi ki. Ornegin guldugumuzde endorfin salgilamamiz gibi. Ozlemek piskolojik, korkmak ise dogamiz geregi hatta sen farkinda olmadan beynin zaten seni ya hareket gecirir ya da donup kalirsin vb.
Senin soyledigin isin felsefik kismi aslinda. Ve ben de bunu yalanlamadim zaten.

Xasthur

Yönetici
Felsefik olarak da soyliyimde sonra her boka muhalefet demesinler.
Ruh ikizinin maiyeti coook eski dusunurlere kadar gider. Insanlar ask ile dogup asıl kisiliklerinin diger parcasini aradigini soylerler. Ruh ikizi gibi degilde bicagin iki yuzu gibi dusunelim. Bir yerle de sizin gibi dusunen, sizin gibi hisseden insanlar olabilir. Buna tesaduf ya da kadercilik minvalinde de bakabilirsiniz. Kotu bir sey degil tabi ama gerceklikten kendinizi fazla koparmaniz husran ile sonuclanabilir.
Bununla ilgili cok guzel bir sarki ve guzel klibi ile skmadan anlatmak gerekirse;

View: https://youtu.be/gH476CxJxfg

AsteriX

DJ
Beraber gelecegini göremeyecegin kisi nasil ruh ikizin oldugunu düsündün peki?
Gerçekten çok iyi anlaşıyorduk ve karşılıklı olarak birbirimizden değer ve sevgi görüyorduk, herşey mükemmel olacak gibiydi

• sigara
Tepkiler: CaT
Üst Alt