Soru RUH eşini Nasıl Tanırsın

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye

Piraye

Gümüş Üye
Dünyaya yarım gönderildik. Hz Adem in yarısı Hz Havva idi. İnŞş herkes diğer yarısını bulur

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Mesele bulmak değil Pirayecim. Mesele bulduğunu kaybetmemek. Herkesin karşısına illa diğer yarısı çıkar ya kıymetini bilmez ya o kişiye layık değildir. Şöyle de düşünmek gerek kıymet bilinmedi değildir de kişi kişiye layık değildir. Bazı insanların hayatımızdan çıkması belki ödüldür?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İnsan yalnız yapabilen bir varlık değil. Yanlış ruhlarla birleştiğinizde onlar ışığınızı emiyor bana göre ama sevgi daha çok patlatıyor insanı.

Kendinizle mutlu olduğunuz, duygularınızı tamir ettiğiniz ve ışık saçtığınız bir anda Ruh emiciler bu ışığı emmek, neşemizi çalmak için adeta yapışır, son umut kırıntısına dek söküp alır ve gider. Sonra yine kendinizi onarma sürecine girip yine neşenizle parladığınızda başka Ruh emicilere tekrar fırsat verir ya da bu defa doğru seçim yapıp Ruh eşinizle ışığınızı birleştirir daha çok parlarsınız
Tanimaktan ziyade su soru aklimi kurcaliyor..
Var mi böyle bir sey ya?
Ruh esi?
Bilmiyorum.
Süreç böyle işliyor bence Süreyyacığım

Süreyya

Spákona
Süper Mod
İnsan yalnız yapabilen bir varlık değil. Yanlış ruhlarla birleştiğinizde onlar ışığınızı emiyor bana göre ama sevgi daha çok patlatıyor insanı.

Kendinizle mutlu olduğunuz, duygularınızı tamir ettiğiniz ve ışık saçtığınız bir anda Ruh emiciler bu ışığı emmek, neşemizi çalmak için adeta yapışır, son umut kırıntısına dek söküp alır ve gider. Sonra yine kendinizi onarma sürecine girip yine neşenizle parladığınızda başka Ruh emicilere tekrar fırsat verir ya da bu defa doğru seçim yapıp Ruh eşinizle ışığınızı birleştirir daha çok parlarsınız

Süreç böyle işliyor bence Süreyyacığım
Insan neden yalniz yapamasin?
Bir klisenin ardindan mi kosuyoruz, böyle diyerek?
Gayet tabii yalniz yapabilir.
Yalnizligin verdigi özgürlügün kiymetini bilmek lazim.
Bu asirda hicbir sey ömürlük degil artik.
Cikarcilik ve istismarcilik degiminde sana hak veriyorum.
Ama bu cok kompleks bir konu ve ruh ikizi kisvesi altinda degenlendiremem, en azindan ben.
Ben isigimi sacarim her halukarda.
Faydalanan faydalansin ama benim kasilik beklemem ne kadar dogru.?
Yani aktif bir rol almaktan söz ediyorum.
Baglanmak ile gelisiyor bu beklenti.
Baglanmayacaksin..ne ruh ikizi adaylarina ne de herhangi birine.

Ondan ziyade ben inanmiyorum bu Ruh seysine.
ÖLdükten sonra, ruhun tek kaliyor.
Hanimis ikizim diye ortalikta dolasmaz.dd

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
ruhun eşi olmaz ruh yaradılıştan yalnızdır, eşi arayan isteyen bedendir ki bu acı , keder , istirap kozmik iredenin dilediği gibi gelecek nesillere de sirayet etsin.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Insan neden yalniz yapamasin?
Bir klisenin ardindan mi kosuyoruz, böyle diyerek?
Gayet tabii yalniz yapabilir.
Yalnizligin verdigi özgürlügün kiymetini bilmek lazim.
Bu asirda hicbir sey ömürlük degil artik.
Cikarcilik ve istismarcilik degiminde sana hak veriyorum.
Ama bu cok kompleks bir konu ve ruh ikizi kisvesi altinda degenlendiremem, en azindan ben.
Ben isigimi sacarim her halukarda.
Faydalanan faydalansin ama benim kasilik beklemem ne kadar dogru.?
Yani aktif bir rol almaktan söz ediyorum.
Baglanmak ile gelisiyor bu beklenti.
Baglanmayacaksin..ne ruh ikizi adaylarina ne de herhangi birine.

Ondan ziyade ben inanmiyorum bu Ruh seysine.
ÖLdükten sonra, ruhun tek kaliyor.
Hanimis ikizim diye ortalikta dolasmaz.dd
Bu kendimizi sevgisizliğe mahkum etmek olur. Bana göre sevmek özel bir duygu. Karşımızdaki bu sevgiye layık değilse zaten zaten yerini yadırgarsa çektirip gider Yalnızlık güzeldir daimi yalnızlık kafayı yedirir ben ailem sevdiklerim, arkadaşlarım eşim dostum çocuğum hayvanlarım bilmem nelerim olmadan yaşayabilecek biri değilim

Herkese de en başta hep büyük limitler açarım güven ve sevgi anlamında zamanla kendileri bu krediyi düşürür ya da yerini sever kalır

Bağlanmak güzel duygu bence kalp sevilmek ister çünkü onun için var

Xczv kişileri güvenimizi deldi geçti diye sevgiye küsen, hep tedbirli adım atan bağlanmaktan çekinen neden ben olayım ki? Bence o sevgisizlik, onun problemi. Kendini sevilmeye layık görmediği için batıyor ona bu sevgi, aşağılandığı hor görüldüğü tasmasının sağlama
bağlandığı komutla hareket eden itaatkar durumunda bir ezik olmayı hak ediyorsa siktirsin gitsin. Başkalarının gidişi kalbimdeki var olanı öldürmez ki çiçeğim bunlar benim görüşüm Yani gelecekse yol burada kelebekler çiçekler gidecekse hangi yolu dilerse o oradan devam, benim yolumdaki çiçekler solmayacak

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Bu kendimizi sevgisizliğe mahkum etmek olur. Bana göre sevmek özel bir duygu. Karşımızdaki bu sevgiye layık değilse zaten zaten yerini yadırgarsa çektirip gider Yalnızlık güzeldir daimi yalnızlık kafayı yedirir ben ailem sevdiklerim, arkadaşlarım eşim dostum çocuğum hayvanlarım bilmem nelerim olmadan yaşayabilecek biri değilim

Tatlim yalnizlik esittir sevgisizlik diye matematiksel bir kural yok ki.
Simdi ottan böcekten felsefe kasmiyacagim.ddd
Ama ruhun limiti yok sevme konusunda.

Herkese de en başta hep büyük limitler açarım güven ve sevgi anlamında zamanla kendileri bu krediyi düşürür ya da yerini sever kalır
Limit acinca nasil hisediyorsun?

Bağlanmak güzel duygu bence kalp sevilmek ister çünkü onun için var
Baglanmak güzel de, bagimlilik kötü.
Xczv kişileri güvenimizi deldi geçti diye sevgiye küsen, hep tedbirli adım atan bağlanmaktan çekinen neden ben olayım ki? Bence o sevgisizlik, onun problemi. Kendini sevilmeye layık görmediği için batıyor ona bu sevgi, aşağılandığı hor görüldüğü tasmasının sağlama
bağlandığı komutla hareket eden itaatkar durumunda bir ezik olmayı hak ediyorsa siktirsin gitsin. Başkalarının gidişi kalbimdeki var olanı öldürmez ki çiçeğim bunlar benim görüşüm Yani gelecekse yol burada kelebekler çiçekler gidecekse hangi yolu dilerse o oradan devam, benim yolumdaki çiçekler solmayacak
Yoo yooo..birileri biri kirdi diye küsmeyi kast etmiyorum.
Ve bilhassa asil dilemma su;
Ben seviyorsam duygularima sahip cikiyorum demek ile, hisettigimin aynini almak gibi bir kaide yok ki.
Elmayi seviyorsun diye elma seni sevmek zorunda mi hesabi iste.

Tabii ki ideal olani karsilik almak..ama alamiyorsan da, ya kanayarak devam edersin sevmeye ya da yeni ufuklara acilirsin.

Bunun ruh ikizligi ile alakasi var mi?
Bilmiyorum.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Tatlim yalnizlik esittir sevgisizlik diye matematiksel bir kural yok ki.
Simdi ottan böcekten felsefe kasmiyacagim.ddd
Ama ruhun limiti yok sevme konusunda.

Limit acinca nasil hisediyorsun?

Baglanmak güzel de, bagimlilik kötü.

Yoo yooo..birileri biri kirdi diye küsmeyi kast etmiyorum.
Ve bilhassa asil dilemma su;
Ben seviyorsam duygularima sahip cikiyorum demek ile, hisettigimin aynini almak gibi bir kaide yok ki.
Elmayi seviyorsun diye elma seni sevmek zorunda mi hesabi iste.

Tabii ki ideal olani karsilik almak..ama alamiyorsan da, ya kanayarak devam edersin sevmeye ya da yeni ufuklara acilirsin.

Bunun ruh ikizligi ile alakasi var mi?
Bilmiyorum.

Hayatıma giren herkes o limiti hak ediyor. Sonra bu limitleri kendileri bile isteye düşürdüğü için yavaş yavaş silinmeyi hak ediyorlar. Böylece hiçbir zaman vicdanım sızlamıyor çünkü ben elimden gelen hakkı tanıdım o harcadı bu krediyi ve yok sayılmalı hiç girmemiş gibi

Nereye kadar yalnızlık, ne kadar yalnızlık? Örneğin bazı zamanlar öyle dolarız bunalırız ki bir dağ başı ıssızlığı özlemi belirir dinlesem kendimi huzuru bulsam deriz. Peki nereye kadar o dağın başında mutlu olacağız. Arzu ettiğimiz bu muydu gerçekten kısa süre rahatlattı ya sonra insanın kalbi iletişime sevgiye aç, bunu yalnızken doyuramayız. Dağ bir metafordu bu derece yalnızlık vurgulamadığını biliyorum.

Ve karşılık alamadığımız durumlara gelirsek... Elma beni sevmiyorsa ben artık elma yemem. Sevilmediğim yerde çiçek açamazsın ki. Beni sevmediğini düşündüğüm kişiye zihnimin, kalbimin hiçbir zerresinde yer vermem çünkü boşa ağırlık
Genelde yok sayarım bunu psikolojik bir taktik olarak değil, gerçekten öyle yaparım. Nasıl oluyor bilmiyorum ama hayatıma hiç girmemiş gibi onunla 1 tane dahi anım olmamış gibi tamamen siliniyor

Görüşlerimiz hislerimize göre de değişiyor bana kalırsa

Sana bu şarkıyı bırakıyorum

Bu arada bunları görüntülü konuşalım söz vermiştim ama müsait olamadım ne yazık ki sözü tutacağım inşallah 💋

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Hayatıma giren herkes o limiti hak ediyor. Sonra bu limitleri kendileri bile isteye düşürdüğü için yavaş yavaş silinmeyi hak ediyorlar. Böylece hiçbir zaman vicdanım sızlamıyor çünkü ben elimden gelen hakkı tanıdım o harcadı bu krediyi ve yok sayılmalı hiç girmemiş gibi

Nereye kadar yalnızlık, ne kadar yalnızlık? Örneğin bazı zamanlar öyle dolarız bunalırız ki bir dağ başı ıssızlığı özlemi belirir dinlesem kendimi huzuru bulsam deriz. Peki nereye kadar o dağın başında mutlu olacağız. Arzu ettiğimiz bu muydu gerçekten kısa süre rahatlattı ya sonra insanın kalbi iletişime sevgiye aç, bunu yalnızken doyuramayız. Dağ bir metafordu bu derece yalnızlık vurgulamadığını biliyorum.

Ve karşılık alamadığımız durumlara gelirsek... Elma beni sevmiyorsa ben artık elma yemem. Sevilmediğim yerde çiçek açamazsın ki. Beni sevmediğini düşündüğüm kişiye zihnimin, kalbimin hiçbir zerresinde yer vermem çünkü boşa ağırlık
Genelde yok sayarım bunu psikolojik bir taktik olarak değil, gerçekten öyle yaparım. Nasıl oluyor bilmiyorum ama hayatıma hiç girmemiş gibi onunla 1 tane dahi anım olmamış gibi tamamen siliniyor

Görüşlerimiz hislerimize göre de değişiyor bana kalırsa

Sana bu şarkıyı bırakıyorum

Bu arada bunları görüntülü konuşalım söz vermiştim ama müsait olamadım ne yazık ki sözü tutacağım inşallah 💋

Feci uykum geldi..yarin konusalim mi cicegim?
Kafam bi milyonken yanlis bir seyler karalamak istemiyorum, yorumlama adina.
Sözünü hatirlatirim.dds
Öptüm en güzel yerlerinden.
Sarki icin tsk ederim.

Üst Alt