Provokasyonla Manipule Etme Simbiyozu.

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Bireyi kiskirtmaya calisarak
Toplumu manipule etme cabasi.
Sökmez.

Nevro yollar tikali galiba.

Aldebaran

Bronz Üye
başlık retorik olarak dikkat çekici olabilir ama mantıksal ve bilimsel bağlamda yanlış bir kullanım olduğunu düşünüyorum, şahsen s.mod. olsaydım ve doğru başlık ve entry girmeme rağmen konum provakasyon amacıyla düzenlenseydi, yine de alttan alır, başlığı düzeltmezdim ki pedagojik formasyon alan bir "şahıs" olarak her ne kadar akademisyen kadar rütbeli bir tagımız olmasa da eğitim vermemin eğitimini almamdan mütevellit, hatasının farkına varmasını yeğlerdim.
ama şartlar ve koşullar maalesef buna el vermiyor, o yüzden olanı olduğu gibi kabul edip, kurallar gereği harikulade! bu başlığa içeriğimizi girelim.
içerik: kadınlar her zaman haklıdır.

Aldebaran

Bronz Üye
o konuya sümbülzade vehbi efendi bakıyor, ben içerik ile ilgileniyorum. .p

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Simbiyozu anlatiyo icerik, pedagoji uzmani sayin algebra aman aldebaran

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Efenim bir süre sonra paraziitlik halini alır ki olasıdır. Azmettirici, eylemi yükleniciye acımaz maşadır. Mabadı kalkmaya müsait maşalar galeyana gelirken yemlenmek suretiyle sürecin akıbetine vakıf olamazlar. Kısa vadede durum lehine gibi görünse de uzun vadede zararı önüne atılan yemciklerden daha fazla olur. Genellikle ben bilirimci taze mezunlar, taze ortamcılar seçilecek yüceltilir ve becerisini göstermesi beklenir. Beceriksizliği de alkış alır... Ki tazemiz işe yaradığını sansın. Böylece maşalar bedeli statüsü geleceği veya canı olan abuk eylemler içinde bulunurken sokma akıl ve deli cesareti ile atılırlar. Bu simbiyozda maşalar daima zarar görendir. Arka planladakiler alkış beklemez, kendini göstermez. Kaosa sürüklenen ortamların hanzoları asla doymayacak. Kendi cehlinin mücadelesini vermedikçe harcamaya müsait ve fiyat etiketi daima alnında olacak

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Saldirilan bireyin akli dengesi sorgulatip, ortama hasta olarak deklare etme cabasi da bunu icerir.
Toplum genelde sorgulamada aciz oldugu icin, süslü laflara kanip bireyi dislamaya baslar.
Demagoji ve carpitmalar en basic enstrumanlardir.
Hatta ve en sinsisi de budur;..manipulatör bireye sana iyilik yapiyorum, seni kötü insanlardan uzak tutmaya calisiyorum diyerek, hem bireyi topluma karsi kiskirtir hem de toplumdan onu soyutlayarak hedefine onu tamamen yalnizlastirark ulasir.

Üst Alt