Sağlıklı besleniyorum, aklıma Böyle mükemmel şeyler hiç ama hiç getirmiyorum. Bu harika şeylerden nefret ediyorum. Olağanüstü tadıyla sağlığımızı bozmak ve lömbür lömbür göbek yapmamıza sebep olmasından tiksiniyorum. Neyse ben gidiyim artık
Ne münasebet ben hep sağlıklı beslenirim 😭bu mesajı ağlayarak yazdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam...
Lahmacun sağlıklı bu arada aşkımsu, ondan rahatım...Forumda sağlıksız beslenen tek kişi kalacak olmak. Beni diyete sevkediyor demek isterdim ama etmiyor.
Tabii ki canım rejim falan hep gavur icadı. Biz hayat felsefemizi değiştiriyoruz, ay durun başlayınca konu açayım buraya. Sağlıklı tarifler...Biz rejim yapmıyoruz bir kere. Sağlıklı besleniyoruz dimi @Melodram 😬
Yarın pilatese başlamadan bunları düşünüp hüzünleneceğim.
Yok ben topla şey edemiyorum..bi arkadaşımda pilates topu var sürekli üstünden kayıp düşüyor falan eğer ilgilenirsen ucuzdan bırakacağını düşünüyorum...
Yok ben topla şey edemiyorum..
Param yok..o da edemiyor işte mesele o alksdaslşdkas
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.