Kahverengi gözlü bir partnerim olsa bende kullanıyım mı hurma iyiymiş mübarek duruyorBazen değiştiriyorum elbet çiçeğim hurma gözlüm gibi ama genel hitaplarim bunlar
Klişe gibi dursada gayet hoş olur
Ağzıma ne gelirse. Sevgimin yoğunluğuna bağlı ama tabi Müge anlıda çift gibi pisliğim öküzüm dememSen nasıl seversin @Fluffy
Bir öncelik vardır illakiAğzıma ne gelirse. Sevgimin yoğunluğuna bağlı ama tabi Müge anlıda çift gibi pisliğim öküzüm dememçok iğrenç
Hanimiş benim tosunum nasıl? Öküz çok kaba geldiBir öncelik vardır illaki
,😀😀
Benimki anlıktır. Epey üretkenimdir bu arada. Bdajbx
Anlık bize örnek versen valla çok sıkıntı çekiyorum bulmakta @niyazlar klasik şeyler söyledi olmaz o olmaz :))Benimki anlıktır. Epey üretkenimdir bu arada. Bdajbx
Ismarlama olmaz o işler. Anlık duyguyla, hissedilerek hitap edilir.Anlık bize örnek versen valla çok sıkıntı çekiyorum bulmakta @niyazlar klasik şeyler söyledi olmaz o olmaz :))
Bıktım şu başlıkları görmekten lkjasd
Sen benim gece yi nasil sevdiğimi görmedin mi hiç 😁sen son derece kibar ve poncikli seversin : )
Sen benim gece yi nasil sevdiğimi görmedin mi hiç 😁
O zaman iyice bir düşünn
![]()
eminmisin lkjadfama oda cok kibardi kiii : ))
eminmisin lkjadf
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.