Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Acil durum kapsamındaki hastalıklar, iş kazası, trafik kazası ve benzeri durumlarda oluşan yaralanma ve travmalar sonucu alınan sağlık hizmetlerinden ilave ücret ve katılım payı alınmıyor. Sözleşmesi olmayan sağlık kuruluşlarında acil hallerde sunulan sağlık hizmet bedellerinin SGK tarafından ödenebilmesi için acil halin belgelendirilmesi ve SGK tarafından acil halin kabul edilmesi gerekiyor.

TRAFİK KAZALARI KARŞILANIYOR

Trafik kazasının oluş tarihine ve kazazedenin sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın genel sağlık sigortalısı sayılanlar üniversitelere bağlı hastaneler, diğer bütün resmi ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarınca verilecek tüm sağlık hizmet bedelleri SGK tarafından karşılanıyor.

ÜCRET ALINMAYAN HİZMETLER

İlave ücret alınmayan diğer hizmetler şöyle: Yoğun bakım hizmetleri, yanık tedavisi hizmetleri, kanser tedavisi kapsamında radyoterapi, kemoterapi, radyo izotop tedavileri, yenidoğana verilen sağlık hizmetleri, organ, doku ve kök hücre nakillerine ilişkin sağlık hizmetleri, doğumsal anomaliler için yapılan cerrahi işlemlere yönelik sağlık hizmetleri, hemodiyaliz tedavileri, ev hemodiyalizi, periton diyalizine ilişkin sağlık hizmetleri ve kardiyovasküler cerrahi branşında yapılan cerrahi işlemler.

• Wow
Tepkiler: CaT

CaT

🎈
Board Admin
Umuyorum yan cizmezler de yaparlar...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kıskandın mı @Küboo hanım
Almanya bizi kıskanıyor mu?

Yoo yan çiziyorlar o faturayı kilitleyecekler illa

Sgk şunlar kapsamıyor biz zaten sgk nin ödediği kısmı yansitmiyoruz bunlar işte şu tahliller bu yatiş bedelleri vs vs vs

CaT

🎈
Board Admin
Kıskandın mı @Küboo hanım
Almanya bizi kıskanıyor mu?

Yoo yan çiziyorlar o faturayı kilitleyecekler illa

Sgk şunlar kapsamıyor biz zaten sgk nin ödediği kısmı yansitmiyoruz bunlar işte şu tahliller bu yatiş bedelleri vs vs vs

Hea bende özellerde takilmak istiyom :D

Almanyanin derdi şuan un ve yağ, hic bir yerde un ve yağ yok .. türklerin kanayan yarasi tabi, nasil hamur işi yapilacak?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Hea bende özellerde takilmak istiyom :D

Almanyanin derdi şuan un ve yağ, hic bir yerde un ve yağ yok .. türklerin kanayan yarasi tabi, nasil hamur işi yapilacak?
Merkel olsa böyle mi olurdu anaçlik var onda ileriyi de düşünürdü

• Sad
Tepkiler: CaT

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
bedava da olsa mecbur kalmadıkça özel hastaneye gitmiyorum, hastanede yatacak falan olsam asla özel hastanede kalmak istemezdim
yani öyle bir sistem ki para vermesinler anca gelen insandan para koparsınlar .s.s özel hastanelerde lisans mezunu hemşire 1-2 tane ancadır gerisi lise mezunu çoluk çocuk. çoluk çocuk derken gerçekten öyle 16-17 yaşında çocuğa yoğun bakımdaki hastayı emanet ediyorlar. bundan yıllar önce bir hastanenin yoğun bakımında ex olan hastayı teknik servis fark etmişti. ben hala bu olayı aşamıyorum.
paraya gelince de hem sgkdan alır hem senden alır

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
En son aşı olmaya gitmiştim özele.

Üst Alt