Keşke öyle olsa. Xd sağol nunuHayırlı yolculuklar o zaman bayram gezmesi gibi duruyor 😁
Keşke öyle olsa. Xd sağol nunuHayırlı yolculuklar o zaman bayram gezmesi gibi duruyor 😁
Oyunları özledim ya hüğğğğğ 😭😭😭
🤣🤣🤣 Veya oyun çok korkunçtu ondan olabilir bana gelmiyor kanal sahibiyim ya unuttum neydiki 🤣🤣🤣🤣Napiyorsunuz yayinda hap mi atiyorsunuz bu uyarii neee
Takiliyorum ya yetiskinlere ozel olarak ayarlanirsa hepsi yazar zaten 😁Sigara içmişimdir
🤣🤣🤣 Veya oyun çok korkunçtu ondan olabilir bana gelmiyor kanal sahibiyim ya unuttum neydiki 🤣🤣🤣🤣
Souls oynayan herkese saygım var arkadaşlarım oynadı izlemekle yetindim çok güzel bir oyun yüzde yüz fulllemek nasıl oluyor tam bilmiyorum ama eminim çok uğraştırıcıdır 🌸🦁Takiliyorum ya yetiskinlere ozel olarak ayarlanirsa hepsi yazar zaten 😁
Bende bu ara elden ring oynuyorum.
Pc basina oturdum mu pilim bitene kadar kalkmiyorum.
Kafaya koydumm 100% basarimla bitirecem 😁
2022 de 60% de birakmistim icimde kalmisti
Steam de tum basarimlari yapmak iste.Souls oynayan herkese saygım var arkadaşlarım oynadı izlemekle yetindim çok güzel bir oyun yüzde yüz fulllemek nasıl oluyor tam bilmiyorum ama eminim çok uğraştırıcıdır 🌸🦁
Ben hiç souls oynamadım oynayacak olsam bloodborne oda pc gelmesi lazım 🤣
Biter mi o video izlemen gerekebilir nerde ne başarım var onu nereden bileceksin 😨😰Steam de tum basarimlari yapmak iste.
70 saat oldu 50% sindeyim sen düşün işte 😁
Devasa oyun ya diger oyunlar gibi 30 saat de bitmiyor
Evet oyle zorlu ama interaktif map var neyseki ama bu hafta yogunum az ara verdim bazii islerim mevcut bitsin bitirecem 🤪Biter mi o video izlemen gerekebilir nerde ne başarım var onu nereden bileceksin 😨😰
Ay aklım çıktı o 70 saat yüzde 50 ise en az 100 saat daha eklerdim üstüne kalan başarımlar daha zor olur
Hığğğ kolay gelsin konumu açsak sana anket kaç saate bitirir diye 🤣🤣🤣
Keyifli vakit geçiyorsa gerisi boşEvet oyle zorlu ama interaktif map var neyseki ama bu hafta yogunum az ara verdim bazii islerim mevcut bitsin bitirecem 🤪
hala mı internet yok yaUla forumdakileri gamer yapcektik bütün plan ters döndü yeni evde internet bağlanmadı ben nur topu gibi tv izler oldum vay be hayat 🤣🤣🤣🤣
İvir biri bugün cimere yaz dedihala mı internet yok ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.