sende bize söyleyecek birşey bırakmamışsın kio.c. serefsiz.
Başimiz derde girmesin diye sadece izliyorlar 🚬 sonra bu sapıklar cesaret buluyor
Kadınlar için ayrı toplu taşıma şart oldu artık
Bu kocaman, kendini savunabilen bir kadın, peki çocuklar ne yapacak 🥺 Allah kötüye fırsat vermesinistanbul gibi bir yerde cidden cok zor.
Bu kocaman, kendini savunabilen bir kadın, peki çocuklar ne yapacak 🥺 Allah kötüye fırsat vermesin
Bir de yüzsüz sana bir şey mi yaptım diyor. Gerildim akşam akşam yaAy Allah korusun : (
Bir de yüzsüz sana bir şey mi yaptım diyor. Gerildim akşam akşam ya
Ya hiç mi birileri tanımıyor bunları? Teknoloji çağindayız, kadın kameraya almasa da otobüslerde kamera var eşim dostum görür, insan içine çıkamam diye utanmıyor da 😕
Eskiden, halk meydan dayağı atardı... O da kalktı
Çünkü suçluyu değil, döveni cezalandırıyor adalet sistemimiz :dbende ona sasirdim.
kadin bunlari sesli söylerken neden kimse kipardamadi diye ama demek ki o dayagi atacak insanlar yoktu cevresinde.
Çünkü suçluyu değil, döveni cezalandırıyor adalet sistemimiz :d
Yabancı filmlerde hayran olduğum bir şey var katili öldürüyorsun, ambulansta üzerine battaniye örtüp, eline kahve veriyorlar ve polisler geçmiş olsun diyor :d ceza da yok
Şimdi hırsız eğer yatak odana girmediyse dokunamıyorsun da bizde jfjx
Özürlüdür ya da toptur belki. Erkeğin boş boş bakması normal değilO sağdaki denyolara bak hele. Ruhsuz ruhsuz bakıyorlar sadece. Şeytan her zaman şeytanlığını yapar onu biliyoruz da, şahit olanlar neden izlemekle kalır onu anlamıyoruz. Hep derdim ki bu tür sapkın kişiler veya hayvanlara eziyet edenler bize rastlasa keşke. Yok kardeşim aman rastlamasın, bu yaştan sonra bunların cezası yatılmaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.