Ölümün sırrı Cennet e dair

20251223_124750.jpgÖlümün sırrı, bu makaledeki ruh hakkındaki gerçektir. Aylar önce ölümün sırrını yazacağımı duyurmuştum. Şimdi, kanıtlanmış gerçekler. Canlı varlıklar aslında ölmezler çünkü ruhları vardır. Kuran-kitapında bir insanın cennete gönderildiğine dair ayetler vardır. Bu ayetlerde cennette hurma, nar ve diğer meyvelerin isimleri geçmektedir. Aslında bu, küçük bir çocuğun bile hurma ve narın bulutlarda yetişmediğini anlayabileceği bir ipucudur. Cennet bulutlarda değil, hayattadır. Yani, yaşadığımız bu hayata cennet denir. Her doğan bebek için yeni bir ruh hazırlanmaz. Ölen bir kişinin ruhu, bu hayatta yeni doğan bir bebeğin bedenine geri döner. Yani, ölenin ruhu yeni doğan çocukların bedenine aktarılır.Ve yeniden yaşıyorsun.Buddizm dini daha önce yenidən yasamak sırrını yazıyor amma kanıtsız yazıyor.Ben kanıtlarla yazdım Ruhun gözleri veya kulakları yoktur. Ruhun sadece yeniden yaşaması gerekir. Birçok insan ölümden sonra bir kişinin kaderini araştırmıştır.Bu yazı sadece bu sitede.Rica edirəm paylaşın rica edirəm

Üst Alt