Öğrenildiğinde ufku 2 katına çıkaran şeyler...

Xasthur

Yönetici

1. Yara veya kesiklerin üzerine toz şeker koyarsanız eğer hissettiğiniz acıyı ciddi miktarda azaltırsınız.​

2.Vajinanın klitoris adı verilen bölgesinde toplamda 8000 adet sinir ucu bulunur. Peniste ise bu sayının 4000 civarında olduğu bilinmektedir.​

3.Ağladığımız zamanlarda gözyaşlarımızın kimyasal karışımları, o an hissettiğimiz duyguya göre değişkenlik gösterir.​

4. Derinizin her 2.5 santimlik kısmında yaklaşık 32 milyon bakteri vardır.​

5.İnsan rüyasında asla kendisinin öldüğünü görmez, beyin bir şekilde bunu elimine eder. Bu durum, vücudun kendini savunma mekanizmasıdır.​

6.Bir süpernova patlamasının ilk 10 saniyesinde, Güneşin 4.5 milyar yıllık yaşamı boyunca ürettiğinden daha çok enerji açığa çıkar.​

7.Lezbiyen çiftlerde kadınlar %88 oranda orgazm olurken, heteroseksüel ilişki yaşayan kadınlarda bu oran %65'e düşüyor.​

8.Sevdiğiniz filmleri tekrar tekrar izlemek sizin için faydalı olabilir. Geleceğinizi öngöremediğiniz bir dünyada, sonunu bildiğiniz bir hikayeyi izlemek sizi rahatlatır.​

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
7. madde pek ilginç

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
değil aslında.
bir hanım birey olarak sen ne istediğini biliyorsun ve karşındaki de seninle aynı düşünce yapısına sahip bir hanım birey yani birbirinizin ne istediğini biliyorsunuz.

Tercihlerimi gözden geçireyim
Haklılık payın var

Xasthur

Yönetici
değil aslında.
bir hanım birey olarak sen ne istediğini biliyorsun ve karşındaki de seninle aynı düşünce yapısına sahip bir hanım birey yani birbirinizin ne istediğini biliyorsunuz.
Kadın erkek sürecinde muhtemelen işler ağırdan alınamıyor ama lezbiyen çiftler de işleyiş farklı oluyor. Zaten bilirsin buddy

scope

Bronz Üye
ben kendimi olunce gordum 5. maddeye aykiri yasiyorum

Barbara

Alkışlarla Yaşıyorum
Gümüş Üye

Siyah

Bronz Üye
Direkt lezbiyenlerle ilgileniyorum fakat onlar benimle ilgilenmiyorlar. Asıl ilgilenme sebebim de bu olabilir. Tamamen 7.madde mağduruyum. Hem daha çok yeniyim. Bu yönlerimi bilmenize ne gerek vardı? Amaaan...
O zaman dans!
Sibel Alaş - Ben de hüküm sür. (Liseliler bilmez. Belki de bilir, bilemedim.)

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Tükürüğün yaraları iyileştirme etkisi vardır.

Hayvanlarda gözlenen yaralarını yalama eğilimleri bu yüzdendir, ocak diye tabir edilen koca karıların yaralara tükürme mevzusu da bundan ibarettir.

SleepleSsS

Yorumbaz
mikrobu mu kiriyormuş

eskiler fetişlerine bir kulp bulmuş olmasınlar
İçeriğinde bulunan üre yaradaki mikrop bakteri virüs ve parazitleri temizlemekle birlikte işenen yerin sonrasında yalanması halinde yara çabuk iyileşirmiş
Tamamen fetiş bence de

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
anlıyorum ki ufkum hiç iki katına çıkmamış 😞 herkesin ufku üstel artarken benim ufkum basit lineer 😔😔

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

5.İnsan rüyasında asla kendisinin öldüğünü görmez, beyin bir şekilde bunu elimine eder. Bu durum, vücudun kendini savunma mekanizmasıdır.​

Rüyamda öldüm der ve eklerim.. Bir keresinde de öldüm tabutumda fatihamı dinledim.

Üst Alt