S
Serçe

Oggy hanım demiş Calut bey kahkaha attım sabah sabah ve bu ilk vakada değil :)
Moderatörün son düzenlenenleri:
Avatar öyle düşündürdü vallahiOggy demiş Calut bey kahkaha attım sabah sabah ve bu ilk vakada değil :)
Haklısınız efendim : DAvatar öyle düşündürdü vallahi
Sövedebilir hemen müdahale edin aman deyim : D@Oggy iddialara cevap verecek mi az sonra...
Çok minnoş biri @Oggy öyle seyler yapmaz bence vahşi cazibesini konuşturabilir fkdmsmSövedebilir hemen müdahale edin aman deyim : D
Ya ben nedense oggy ne zaman görsem elinde süpürge hep Bi yeri süpürüyor hissi veriyor bana hep Bi telaşesi var gibi SjssjÇok minnoş biri @Oggy öyle seyler yapmaz bence vahşi cazibesini konuşturabilir fkdmsm
Hayat telaşi kredi borçları genç yaşta almiş başini gitmiş okusa Bi türlü okumasa Bi türlüYa ben nedense oggy ne zaman görsem elinde süpürge hep Bi yeri süpürüyor hissi veriyor bana hep Bi telaşesi var gibi Sjssj
Boğazlı kazakla yüzünün yarini kapatsan yine aynı etkiyi yaratır bence :))O derdi ben de çok yaşıyorum kendi resmimi koymuyorsam eğer avatarıma🤦♂️ nickimi Heaven ile karıştıyor millet nasıl beceriyor bilmiyororum.
Boğazlı kazakla yüzünün yarini kapatsan yine aynı etkiyi yaratır bence :))
Şimdi o sakallar görünmese gayet de fark edilmezOhhh noo kadar feminen bir yüzüm yok ya
Heavenly bey efendim erkeklerin parladığı bir dönemde dikkat çekmeniz çok normal : DO derdi ben de çok yaşıyorum kendi resmimi koymuyorsam eğer avatarıma🤦♂️ nickimi Heaven ile karıştıyor millet nasıl beceriyor bilmiyororum.
erkek halimle forumlarda kadın sanılmam hassas türk aile yapısına uyuyor mu........oggy kadın değil mi zaten? bana öyle demişti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.