Forumun Hacıyatmazı, emojiler ve renkler konusunda o kadar cümleden sonra "ne olmuş" diyerek çıkan teknik admin. Geceleri kedileriyle uyuyan üye. Sesine "Hişt hişt" şarkısı yakışan kişi. Dinlediği muziklere sürekli kalp attığım müziksever.
Yazmisim zamaninda.Efendi.
Yani bazen bu platformlarda efendilik sökmüyor.Pic olacaksin diyorlar.Ama Holy ye piclik yakismaz ya.Baska forumlarda denk geldik.Tanimisliklarim öyle.Birebir sohbet etmedik hic.Ama biraktigi izlenim hep mütevazi olusu.Ayrica müzik zevkini begendigim biri.
Bir gün forum acip benim de oraya üye olacagim aklimin ucundan gecmezdi.d
Basarilar diliyorum..
Tanışalım mı?Bu yakışıklı da kimmm
Olur baban da gelicek mi 😁Tanışalım mı?
+Çok mühim insan
Hakkında farklı rivayetler mevcut
Önce babamla 😂Olur baban da gelicek mi 😁
Seneye bir yorum görürüz insallah sizden de sevgili @Lavinia hanim.+
Yorum yapmak için çok erken…
Pek uygun olmaz gibi geldi bana siz ne dusunuyorsunuz @Dünya hanimsss 😁Önce babamla 😂
Uygun mu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.