istediğim pembeyi yapamadıı@HolySpectre seviyor bence seni
Senin için emojiler ekledi adını da kero koydu
Senin rankını bambaşka yapti napsin bu çocuk daha
senin matematiğine vuraammmmmniye sevmiyonuz nan kanksımı. 16 yıllık arkadaşım diye demiyorum pırlanta gibi kız![]()
snn klavyene vuruyum. sence konu bu mu ?senin matematiğine vuraammmmm
2009da tanıştık biz, bi sene buzdolabı desek 2010 de![]()
yrdgtfhghjkjlşliş,şlkjhgfdsfghjklşişlkjhgfdfghjklpşişlkjhgfdsdfghjklşsnn klavyene vuruyum. sence konu bu mu ?
sonrada diyor ki beni niye sevmiyonuz ?
ben diyom sevin bu diyo ki buzdolabı
ben gidiyom
17,5 yıllık arkadaşız şunun yaptıgına bak.yrdgtfhghjkjlşliş,şlkjhgfdsfghjklşişlkjhgfdfghjklpşişlkjhgfdsdfghjklş
nefessiz kahkaha attım epeydir gülmemiştim bu kadar ccgvghjkl
ama kanks ben de böle şeylere takılıyorum biliyosunn neden böle yapısıugb nan yazamıyorum gülmekten, sinirlerim bozuldu vdgghjkl
gülerken boğazıma nefesim kaçtı, ölüyodumm17,5 yıllık arkadaşız şunun yaptıgına bak.
yok 1876'da mikrofiber döşemiş
yok 2002 dünya kupasında buzdolabı taşımış
skcem şimdi eşyanı, mal paylaşımı mı yapıoz![]()
o gün buzdolabını taşıyanlar cenazeni de sırtlar kanks dert etme.gülerken boğazıma nefesim kaçtı, ölüyodumm((((
az daha gülmekten öldüm'ün canlı pardon ölü kanıtı olcaktım hfcgghjdkl
ollmmm yaa konumuz bu mu şimdi bana ne buzdolabından taşınmadan en sevdiğin meyveden .s.so gün buzdolabını taşıyanlar cenazeni de sırtlar kanks dert etme.
bu arada konudan bağımsız en sevdiğim meyve ayvadır.
yarattığı o boğulma hissi....
ollmmm yaa konumuz bu mu şimdi bana ne buzdolabından taşınmadan en sevdiğin meyveden .s.s
beni seveceksiniz beni beni en çok beniiiiiiiiiiiii............................
Sekiz sezonluk ağlamalı dramlı Türk dizisi çıkar bu konudan😁niye sevmiyosunuz olm beni yaa
tek ihtiyacı biraz ilgi ve sevgi olan bi insan bu kadar örselenir miii(((((((((((((
yoo, ben seviyorum
benim hayatım yazsan 8 serilik kitap, çeksen 8 sezonluk dizi olurSekiz sezonluk ağlamalı dramlı Türk dizisi çıkar bu konudan😁
Sekiz rakamı önemli tabi😁benim hayatım yazsan 8 serilik kitap, çeksen 8 sezonluk dizi olur(((
2.5 saat kuralından mütevellik sadece bu konu boşluğu doldurmaz![]()
her zaman denk gelmiyooSekiz rakamı önemli tabi😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.