gerçek tabii kiyiiaaa öyle mii gerçektennnn
ağlarımmm((((((
ünibjk travmamdan tetiklenmiş olabilir kanks .s.s sadece bir çıkarım yaptım şu an .s.s başka da bi açıklama bulamadımBu kızın 8 travması nolacak yaa![]()
itiraf etmek gerekirse ben de seni seviyorummmmmgerçek tabii ki
teşekkür ederim sevgili pampkinitiraf etmek gerekirse ben de seni seviyorummmmm![]()
![]()
![]()
valla yaaa .s.shayirlisiyla bi everebilseydik seni
Bir şey diycem, benim postlarımı hep pas geçiyorsun, benimle anlaşamadığın bir durum mu var bilmediğim @pumpkin ?
Valla artık sevilmedigimi, istenmedigimi düşünmeye başlamıştım, bir kaç kez fark ettim çünkümsü.valla şimdi gördüm .s.s
son mesajdan sonrasını atlıyorum bazen .s.s
tanımıyom etmiyom ne derdim olabilir senle, yani mantıken baktığımızda şimdidinamik misin sen evinin altına dinamit döşeme planları kurayım ghgsdhfk
ya git ötede üzül yaaa benim konumda üzülmeeValla artık sevilmedigimi, istenmedigimi düşünmeye başlamıştım, bir kaç kez fark ettim çünkümsü.
Şu kenarda azıcık üzülüp geleyim, asıl sevilmeyen benmişim![]()
Ben ilgiyi onlardan değil, sadece senden istemiştim oysa sjsjsya git ötede üzül yaaa benim konumda üzülmee(( ilgiyi senle paylaşamam
fgcfghfkl
bebeyimm ama ben de şimdi hangi birinizle ilgileniyim ayollll gffghdkfBen ilgiyi onlardan değil, sadece senden istemiştim oysa sjsjs
Bağane, bulmuşum bırakmam jdjdjdjddbebeyimm ama ben de şimdi hangi birinizle ilgileniyim ayollll gffghdkf
hem sen kadınsın, senle olmaz bırak peşimi gghgdhfjç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.