Soru Ne olacak bu ülkenin hali?

Bu ülkenin hâli ne olacak? Bu ülkenin insanlarına çok üzülüyorum. Öyle böyle üzülmüyorum. Gençliğim, geleceğim hepsi çöp oldu, gitti. Herkes istediğini yapıyor, kimse hakikatin peşinden koşmuyor. Türk bayrağına saygı gösterin diyorlar, saldırı olduğunda hemen durumlarında paylaşıyorlar. Tamam da ülke küreselci Siyonizm tarafından işgal edilmiş vaziyette. İnsanlar komplo teorisi diye geçiştirdiği şeylerden imtihan oluyor. Ben ise hiç bir şey yapamıyorum. Okulumu CİMER'e şikayet etmiştim, tabii sonuç çıkmadı, müffetişler peşimden koşmazsın diye daha fazla şikayetimi geri çektim. Arkadaşlarım beni bilmediklerinden dolayı, benim şikayet ettiğimi bilmediklerinden dolayı "iftira etmişler" demişler, niyetim iftira etmek değildi. Sadece bize öğretilen bilgiler yanlış ve yanıltıcı bir de okuldaki uygulamaların saçma olduğu, mevzuata aykırı olduğunu düşündüğüm için şikayet ettim. Ama sonuçlar istediğim gibi olmayınca, şikayetimi geri çektim. Odaklanamıyorum bile, ne yazacağımı, ne düşüneceğimi bilemiyorum. Okullar yapıyormuş ÖSYM başvuru sürecini, Annemin arkadaşının çocuğu kendi okulu yapmış. Sizin okul "eşek" diyor annem. Eğer ben deseydim "Okulunu beğenmiyorsun." olurdu. Ben çok yoruldum, yorgunum, bitkinin. Bu yaşımdan her şeyden vazgeçme noktasına geldim.

Telegram kanalında şöyle bir şey görmüştüm:Şairin dediği gibi: Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur.
Can da..
İnci mercan da..
Herkes aynı değilki azizim, yüzlerce kalbi ziyan edende var
Bir kalbî yüzbin defa sevende var..

╭─── • ✧ • ───╮
╰┈➤ ❝ EᗪEᗷİYᗩT ᗩTÖᒪYEᔕİ ❞
🥀

Bu mantıkla ben de ziyan oldum. Bugün annem hastayım diyor ama ben defalarca hastayım. Kimseyi küçümsediğimden değil ama hiçbir şeyi anlamıyorum. Erdoğan'ı taklit eden adam niye tutuklanmıyor diyorlar, torpillidir diyorum. Sonra Ali Osman Önder niye tutuklanmıyor diyorlar, adamı komplo teoristmeni diyerek etiketlediler tutuklamalarına gerek kalmadı. Bazı tutuklamalar itibarsızlaştırmaya olur. İnsanlara laf anlatmaktan çok yoruldum, beni anlamayanlardan çok yoruldum. Ümmet beni bekliyor ama demek ki Z kuşağıyım diye tutsak edileceğim gönüllerde. Suçum var evet ama insan olamamak!

forumtutkunu

Elmas Üye
Halk beni bekliyor deseydiniz millet vekili olacağınızı düşünürdüm 🤪 önce bi eğitiminizi tamamlayın pozitif bilimlere yönelin 😀

Üst Alt