Mutlu Yıllar Blackheart

Bu arada yazmayı unuttum Black. Aklımdaydı üye sözlüğüne falan denk gelmek istedim, hazır aklıma gelmişken burada yazayım: Yanlışları olsa bile arkadaşım dediğin insanlara karşı duruşunu çok takdir ediyorum. need'de görmüştüm bunu. Kalabalıklara ayak uydurup çizginden taviz vermiyorsun. Sana güvenmiş insanların sana verdiği bu güvenin kıymetini biliyorsun, bunu önemsiyorsun. Bir gün biri ile yolunu ayıracak olsan bile bunu güven sınanması olan bir atmosferde yapmıyorsun.
Çok güzel.
Anladınız mı Boğalar neden yumuşak karnım.
Tüm çocukluk arkadaşlarımın da doğum günü yaklaşıyo. Hediye neyin almak yerine gram falan taksam olmaz mı çok mu sünnet çocuğu işi gibi durur.
En aptal olduğum konu şu hediye seçimleri falan pfs.

Herkese çok teşekkürler, ayrıca işçi bayramımız da kutlu olsun.
@Nyctophilia , her zamanki gibi harika tespitlerini ve analizlerini okumak beni mutlu etti. Tüm ilişkilerimde güven kavramına gerçekten önem veriyorum ve bu yüzden gerek sanal alemde, gerekse reel hayatta güven bağı kuramadığım insanlarla çok yakın olamıyorum. Bu durumu sende de gözlemliyorum tabii.
Çocukluk arkadaşlarının doğum günlerini şimdiden kutlarım, aynı burca sahip bir insan olarak naçizane bir tavsiye vermem gerekirse, kendilerine birer bileklik alman onları mutlu edecektir.

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
doğum günün kutlu olsun

Beybilendin

Bronz Üye
nice tatlı mutlu aşklı yıllara :ış6ıl4tı8lı::ig5ade:Musi9c:cool2:

Happy Birthday Party GIF

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Sevgili @Blackheart yeni yaşında beklediklerini bulman diledigi ile iyi ki doğdun.

Üst Alt