İlkokul zamanı bi arkadaşım vardı Buğra onunla beraber okuldan çıkıp mahalle mahalle dolaşır çocuklarla misket oynardık ortaktık ve ne kadar kazanırsak yarı yarı değişirdik o da çok iyiydi miskette ben de. Sistem kurmuştuk bi mahalleden başlıyorduk, devam ede ede evlere gidiyor üstümüzü değiştiriyor sonra tekrar dışarı çıkıyorduk resmen işi profesyonelliğe dökmüştük. Bi mahalle vardı herkesi yeniyorduk orada (zaten hepsinde yeniyorduk) neyse biz artık çok ciddiye almadığımız için bir tane başlık misket (başlık misket ele oturan, böyle atması daha rahat ortaya koymadığın misket) bir tane de ortaya koymalık misket alıp gitmiştik ikimizde sonra çizgi oynuyoruz ilk atış onlarda şansına o lalelerden birisi baş misketi vurdu baş misketi vuranda hepsini alıyor hepsini aldılar diyoruz ki bi tane borç verin biz zaten sizi üteriz geri veririz bi tane o kadar yalvardık vermedi şerefsizler aslkjdsajkldsap
Neyse ben artık o kadar çok biriktirdim ki bu tasoları, misketleri, oyuncu kartlarını vs. artık satmaya başladım 3 büyük poşeti dolduruyordu neyse çoğunu sattım sonra annem fark etti beni bi güzel dövdü kazandığın şeyleri niye satıyorsun deyip diğerlerini sattırmadı.
Neyse ben artık o kadar çok biriktirdim ki bu tasoları, misketleri, oyuncu kartlarını vs. artık satmaya başladım 3 büyük poşeti dolduruyordu neyse çoğunu sattım sonra annem fark etti beni bi güzel dövdü kazandığın şeyleri niye satıyorsun deyip diğerlerini sattırmadı.