Bu durumda bende çözmüş sayılırım. Benim sorunum bende hala neyim olmaması sanırım..bu defa gerçekten çözdüm halası yaa .s.s
mezarda yatan halamsa başında ben ağlıyorsam soru çözülüyo![]()
hayır yaa ne alakaaaa kayınvalide giriyo işin içine .s.s halası ölen .s.sAslında orası anneanne değil babaanne olsa daha doğru olacak gibi
ulan nöron uçlarında temassızlık olan sadece ben değilmişim bugünn hgsjjfkKafam sepet gibi şu an düşünemiyorum mezardaki zaten halam olsun diğer şıklardakıleri severim
Belgelerle konuşun?Cevap 100% ANNESİ ama şıklara konmamış.
Valla kendi aile bireylerimi kağıda yazarak hesap kitap yaptım. Allah göstermesin. Kesin bilgi.Belgelerle konuşun?
Ağlayan kızın anneannesinin kayınvalidesi, mezarda yatanın babaannesidir. (ki burası tamamen şaşırtma amaçlıdır.) Ağlayan kızın annesi mezarda yatıyordur. Allah rahmet eylesin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.