Milka kalpleri yumuşatan çikolata mıydı sloganıçikolata alıp çözüyorum işi, kriz terör felan kalmıyor pambık
Milka kalpleri yumuşatan çikolata mıydı sloganıçikolata alıp çözüyorum işi, kriz terör felan kalmıyor pambık
Milka kalpleri yumuşatan çikolata mıydı sloganı
Yeni akım çıkmış. Milkayı sıcak suyun içinde paketi açmadan eritip, ucundan kesince hatunun kalbinin üzerine erimiş çikolata ile kalp çiziyorsun. Yumuşacık oluyor 🚬aman tek benim kalbim taş kalsın o yumuşasında
Yeni akım çıkmış. Milkayı sıcak suyun içinde paketi açmadan eritip, ucundan kesince hatunun kalbinin üzerine erimiş çikolata ile kalp çiziyorsun. Yumuşacık oluyor 🚬
Tirnak kökleri, kirpik dipleri agrilariniz bitmez 🤣Kirpiklerim bile yorgun uğraştırmayın manit manita işleri ile
Evet bol bol tırnak köklerimde yorulur 😆Tirnak kökleri, kirpik dipleri agrilariniz bitmez 🤣
Ama katiliyorum
Çözeriz sorun değil bütün ağrılara bir ilacımız varEvet bol bol tırnak köklerimde yorulur 😆
Şey gibi oldu bu. Overlok makinesi ayağınıza geldi😂Çözeriz sorun değil bütün ağrılara bir ilacımız var![]()
overlok makinesi değiliz bizzzz 5 dakika yetmez 😂Şey gibi oldu bu. Overlok makinesi ayağınıza geldi😂
Kalk Yaşardan 5dakika bekle git dinlemeye gidelimoverlok makinesi değiliz bizzzz 5 dakika yetmez 😂
Oturduğumuz yerden dinleyelim. Hiç bir güç şuan beni olduğum yerden kaldıramazKalk Yaşardan 5dakika bekle git dinlemeye gidelim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.