Sağ ol azıcık girişken olayım kendim açayım dedim 😂 senden de cevap alırız 🤪aha ilk konun hayirli olsun![]()
Aha şoonlar beni çeneye tuttular ben de anlamadım ne olduğunu 🤪Beyefendi forum acemisimiydi ?))) Maşallah
Zevk meselesi, özellikle süslensin makyaj yapsın isteyen de çok 😅ayy asiri makyaj ve estetik libido düsürüyor diyolar, ama burda bi kac arkadas ta hep öyle hatunlari paylasiyor..
lafim meclisten disari @ivan divandelen @Armin ..
Ben foruma başlık açana kadar ne taklalar atmıştım,siz çabucak öğrendiniz.ahahAha şoonlar beni çeneye tuttular ben de anlamadım ne olduğunu 🤪
Benim bir yerlerde etkilendiğim özellikler diye bir şey vardı. Narin eller bilekler narin bir şeyler bir şeyler...ayy asiri makyaj ve estetik libido düsürüyor diyolar, ama burda bi kac arkadas ta hep öyle hatunlari paylasiyor..
lafim meclisten disari @ivan divandelen @Armin ..
Zamanında web tasarımla ufak tefek uğraşmışlığım olduğundan çok zorlanmadım 😅Ben foruma başlık açana kadar ne taklalar atmıştım,siz çabucak öğrendiniz.ahah
Benim bir yerlerde etkilendiğim özellikler diye bir şey vardı. Narin eller bilekler narin bir şeyler bir şeyler...
Maşallah diyip okuyup ufleyelim.))Zamanında web tasarımla ufak tefek uğraşmışlığım olduğundan çok zorlanmadım 😅
Maşallah dediğin ne kadar yaşıyor ona göre kabul edicem 🤪🤪Maşallah diyip okuyup ufleyelim.))
evet öyle bisey okumustum bu sabah... burasi libido düsüren seyler ama.. onlarda kalin ayak bileklerimidir![]()
Ölümsüz oluyorlar :))))Maşallah dediğin ne kadar yaşıyor ona göre kabul edicem 🤪🤪
Hahahah bu iyiydi bi de suratı mahkeme duvarı gibi olanları ekleyelim 😂evet öyle bisey okumustum bu sabah... burasi libido düsüren seyler ama.. onlarda kalin ayak bileklerimidir![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.