Kurtlar Vadisi Geri Dönüyor

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Türkiye'de bir neslin birlikte büyüdüğü efsane Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili herkesi heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.

Necati Şaşmaz, Mazhar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan programına konuk oldu. Ünlü sanatçı Alanson'un sorularını yanıtlayan Şaşmaz, Kurtlar Vadisi hayranlarını sevinçten havaya uçuran bir haberi de verdi.

"ŞU ANDA HAZIRLIK İÇERİSİNDEYİZ"

Önümüzdeki aylarda çekimlere başlayacaklarını başlayacaklarını açıklayan Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" dedi. Ünlü oyuncu, "397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta kalbinde yaşadığı sorun nedeniyle hastaneye başvuran ünlü oyuncu hayranlarını korkutmuştu. Ancak sağlık sorununun kontrol altına alınması herkese rahat bir nefes aldırdı.

Lucas

Uzaklaştırıldı
Vay be. Ama eski tadı vermez. Eskilerden yaşayan kimse yok. Herkes öldü. Ne diye izlenir ki? Dizinin keyfi, orada geçmişi olan karakterleri içerdiği için vardı. Cahit olmasa izlenir. Çok saçma karakter oldu çünkü. Benim gibi Vadi hayranı birisi bile iki yüz bilmem kaçıncı bölüm sonrasında izlemeyi bıraktıysa demek ki dizi batırmış kendini.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Uzun soluklu dizilerde oyuncu değişikliği oluyor genelde ilk zamanlar yadırgansa da rolunun hakkını veren yeni biri olur ön plana konulursa biraz daha kolay alişiliyor

Lucas

Uzaklaştırıldı
Uzun soluklu dizilerde oyuncu değişikliği oluyor genelde ilk zamanlar yadırgansa da rolunun hakkını veren yeni biri olur ön plana konulursa biraz daha kolay alişiliyor
Yok işte öyle biri. Cahit'i öyle bir değiştirdiler ki sanırsın Rambo. Silahı yukarı atıp amuda kalkıp tekrar eline alıp adam vurmalar falan. Hindistan filmlerinden mi etkilendi anlamıyorum. Galiba senaryoyu da kendisi yazıyodu Cahit.
Eğer bir dizide geçmişi olmayan karakterler çoğalırsa izlenmez hale gelir o dizi.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ben izlemiyordum zaten

Dayıma gidince filan tesadüf denk gelirsek diziye benim içimi Bi daralti Bi buhran aliyor iki saatte bakışmalar imalı hareketler Yaa hadi napiyorsanız yapın artık sahne Bi geçsin ya ne bakışıp duruyorsunuz

Her oyuncu tek tek diğer oyuncuya bakıyor cinnet...

Lucas

Uzaklaştırıldı
Ben izlemiyordum zaten

Dayıma gidince filan tesadüf denk gelirsek diziye benim içimi Bi daralti Bi buhran aliyor iki saatte bakışmalar imalı hareketler Yaa hadi napiyorsanız yapın artık sahne Bi geçsin ya ne bakışıp duruyorsunuz

Her oyuncu tek tek diğer oyuncuya bakıyor cinnet...
Halbuki eski vadi hiç böyle değildi 😕😐

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
dönse de ilk 97 bölüm gibi olmaz 🚬 (hiç izlemedim)

Üst Alt