kişinin kültürü önemli geleneklere bağlılığı da
zamana ortama uyum sağlamış geleneklerine çok sıkı bağlı değilse insanlar sorun olmaz sanki
Arkadaşlar arası kültür farkı sorun olmaz ama evlenince katı kurallar araya girerKültürü severim, değişik kültürleri de merak ederim.
Zaten kaç dünya çeşit çeşit kültürler arasında yaşıyor sayılırım.
Engel mi ? Aşırı zıt sa engel olabilir.
Arkadaşlar arası kültür farkı sorun olmaz ama evlenince katı kurallar araya girer
Katı kuralları olanlar zaten ne ilişki ne evlilik yürütebilir diye düşünüyorum ben
ilişkilerin tamamında bir serbestlik olmak zorunda hatta baya serestlik...
Bir Şey olmaz gitse de BitmezTabi gitti tarlaların Fenkie: ))
Evlenmeden önce tutumundan anlaşılsa keşke herkes maske takıyorKatı kuralları olanlar zaten ne ilişki ne evlilik yürütebilir diye düşünüyorum ben
ilişkilerin tamamında bir serbestlik olmak zorunda hatta baya serestlik...
Evlenmeden önce tutumundan anlaşılsa keşke herkes maske takıyor
Ailede maskeleniyor çoğu zaman Cherry. Yabancı biri olarak tanıştığında çok nazik davranıyorlarailesine bakman yeterli.
Ailede maskeleniyor çoğu zaman Cherry. Yabancı biri olarak tanıştığında çok nazik davranıyorlar
Nasıl kıl olunurBenim gibi azıcık kılsan her şeyi anlarsın![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.