Kalbinizin hepinizin aynı yönde attığını anlamak çok da zor olmasa gerek![]()
![]()
![]()
Bun da hakaret nerede?İşte bu...
Bun da hakaret nerede?
bende çapkın demiştim ondan sonra bir uzaklaştın sayın admin
Hepsi olmasa da büyük çoğunluğu öyle diye düşünüyorum.Her kadini ayni kefeye koyuyorsun ve paragöz olduğumuzu iddia ediyorsun
Hepsi olmasa da büyük çoğunluğu öyle diye düşünüyorum.
Bazen ayna yanlış görüntüyü de yansıtır.Insan insanin aynasıdır
Bazen ayna yanlış görüntüyü de yansıtır.
Bizim öyle sihirli güçlerimiz yok. Materyalist bir toplumda birinin ortalama olarak soğan ekmek yiyeceğini!! düşünmek saflıktır. Ben zorluk çekmedim mi? Çektim. Fakirlikte çektim. Lakin kendimi bozmadım. Ama dünyada kendini bozacak çok insan var.Arada temizlemek gerekir demekki
Bizim öyle sihirli güçlerimiz yok. Materyalist bir toplumda birinin ortalama olarak soğan ekmek yiyeceğini!! düşünmek saflıktır. Ben zorluk çekmedim mi? Çektim. Fakirlikte çektim. Lakin kendimi bozmadım. Ama dünyada kendini bozacak çok insan var.
Hayalperest değilim lakin realistim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.