Kpss

Hüma

Limonlu dondurma. 🍦
Gümüş Üye
Ülkemizde memur olmak artık hayatının kurtulduğu şeklinde yorumlandığı için gireni çıkanı çok bir sınav sistemidir.

kedi çakması

Bronz Üye
Hele bir üni sınavını geç sonrası hep yatış zihniyetinden olsa gerek KPSSde de böyle bir hava var. Atanmak için o kadar çaba sarf ediyor ki insanlar, atandıktan sonra çalışacak enerjileri ya da istekleri kalmıyor sanırım. Çok üzücü.

Melodram

in the end, we'll all become stories.
Bronz Üye
bi kere denedim, dershanedeki hoca hedefleri sorduğunda herkes yok müfettiş, yok sgk uzmanı bıdı bıdı söylüyorlardı.
bana geldiğinde ''ben bu dersleri bilmiyorum öğrenmeye geldim'' demiştim... mükemmel bi hedef, bazısını da öğrendim iyi oldu ama işime yaramadı.
kpss'nin en güzel yanı dershaneden bana kalanlar kesinlikle. hayatımın en güzel günleriydi, hiçbir yere bu kadar bağlanarak ve severek gitmemiştim, çok garipmiş ya, niye bu kadar sevmişim acaba.
duygulandım....
neyse sonuçta bu tarz sınavlar birçoğu için bir umut kapısı olsa da çoğunluk için hüsrandır. devletin rahatlığı cezbeder herkesi, yata yata çalışma gibi bir vaadi vardır gibi düşünülür devletin. özel sektöre göre elbette öyledir de, boş verin ya. herkes memur olmasın, rahatlık her zaman mutluluk demek değildir. kendinizi bulun, keşfedin ve ilerleyin.
ay tamam melo sus sjhjh.

scope

Bronz Üye
katiplik icin girmistim kpss, klavye sinavinda bi yazi vermislerdi yarisini yazmistim sonra hatasiz olsun diye bi yerde yanlis yazdigimi gorunce sildim her seyi tekrar yarisini yetistirebildim yine de 3 yanlis cikmisti gozeten kisinin gozu takilmisti bu cocuk napiyo diye, genel kultur olmadigindan hakimlerin karsisinda elenmistim gozetmen klavyemi begenmisti galiba elendigimde adamin surati eksimisti

kedi çakması

Bronz Üye
Memurlukta ne uzuyorsun, ne de kısalıyor. Yerinde saymak için bu sınava tüm enerjini harcamakta ne bileyim biraz saçmalık gibi...
dipnot: Kendisi on yıllık devlet memuru asdfghjkl

feveran

haz.
zengin ana baba bulun kendinize başka türlü bir ülkede bir boy yol alamazsınız

Çoğu insanın en büyük umudu bu sınav sayesinde işe girebilmek
Devlete kapağı atmak günümüzde değerli

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
Önümüzdeki 3 sene Kpss kurslarına da ekmek çıkmayacak

Üst Alt