One night stand ci anladığım kadarı ile kova..Hee sen bundansin demek @macecikkova da iyi yaa dhjdjd
One night stand ci anladığım kadarı ile kova..Hee sen bundansin demek @macecikkova da iyi yaa dhjdjd
Kova iyidir hoştur da maceracı değildir ya. o kısmını üfürmüşler sankiHee sen bundansin demek @macecikkova da iyi yaa dhjdjd
@CipraLex ciğim one night stand bu coğrafyalarda pek mümkün değil be paşamOne night stand ci anladığım kadarı ile kova..İyi iyi baş ağrısı olmaz en azından..
![]()
Neydi coğrafya kaderdir..@CipraLex ciğim one night stand bu coğrafyalarda pek mümkün değil be paşamertesi sabah biz şimdi neyize bağlanıyor o iş:)
Fizik kader midir peki hocam?Neydi coğrafya kaderdir..![]()
Yok hacım. Onun için spor estetik bi dünya çare var..Fizik kader midir peki hocam?
Asker arkadaşımdı, hayat arkadaşım oldu mottosunu mu benimsiyorsunuz @CipraLex ?Yok hacım. Onun için spor estetik bi dünya çare var..Fizik ketegorisini ben kader e bağlayamam..
Selin Ciğerci mesela..Kader mader dinlemem dedi..
![]()
Benimsemek demeyelim ama nediyelim onu bilemedim şimdi. Kendi asker arkadaşlarımı düşünüyorum da....Tövbeler olsun..Tıp daha o kadar gelişmedi bence..Asker arkadaşımdı, hayat arkadaşım oldu mottosunu mu benimsiyorsunuz @CipraLex ?
Askerliğinizi korgeneral olarak mı yaptınız @CipraLexBenimsemek demeyelim ama nediyelim onu bilemedim şimdi. Kendi asker arkadaşlarımı düşünüyorum da....Tövbeler olsun..Tıp daha o kadar gelişmedi bence..![]()
Evrak komandosu..Askerliğinizi korgeneral olarak mı yaptınız @CipraLex
Ne kadar güzel, ben de hürgeneral olarak yapmıştımEvrak komandosu..![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.