Yaşıyorsun : )
Yarından önce bir moral olsun dedik ya :)))Yaşıyorsun : )
Yarından önce bir moral olsun dedik ya :)))
Ulu orta söyleyemem :)))Ne var acaba yarin..
![]()
Ulu orta söyleyemem :)))
@Cherry yaşıyorsun diyince ben de o şekilde cevap vermiş bulunirem :)Ulu orta söyleyemirsen niye ulu orta merak ettiriysen
Bu anlayışlı tavırların hastasıyız :))
Bu anlayışlı tavırların hastasıyız :))
Aşırı zekisin, çok iyi strateji dm yi açtım ona göre 😀😀Cok yorgunum, asiri merak ta ediyorum, yarin soracagim .. bugün sorsam bide yarin sonucu merak edicem, yarin belki hem olayi hem sonucu ögrenmis olurum :ddd nasil ama?
Ulu orta söyleyemem :)))
Aşırı zekisin, çok iyi strateji dm yi açtım ona göre 😀😀
Şimdi sana yok da diyemem 😀Ben duyurcam merak etme: )
O zaman dm yi kapatiyorum tekrardan :))Ne oldugu önemli degil, hersey gönlünce ve seni mutlu edecek sekilde hayirlisi ile olur umarim ☺️
O zaman dm yi kapatiyorum tekrardan :))
Teşekkür ederim bilmukabele ne kadar guzellik varsa seninle olsun :)
Hangi devir de yaşıyoruz değil mi 😀Dm niye kapatiyorsun ya, dm kapatma mi kaldi![]()
Ben tüm ineklere deniyor sanıyordum jdjsjdjsj benim ciddi bir eğitim almam lazım.....Golik buzağı dd
İnek : çêlekBen tüm ineklere deniyor sanıyordum jdjsjdjsj benim ciddi bir eğitim almam lazım.....
teşekkür ederim yavrum benim...İnek : çêlek
Buzağı: golık dd
Boğa: conege
Manda: gamêş
Al sana ücretsiz ders 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.