Çok güzel bir fırça yedikten sonra, yine kıyamadık sana yağlama yaptık dediler :)
![]()
bu nasil simartilmadir ; )
Çok güzel bir fırça yedikten sonra, yine kıyamadık sana yağlama yaptık dediler :)
![]()
Sen bir de şımartılmadan önce ki yediklerimi bilsen ah :)bu nasil simartilmadir ; )
deger: ))Sen bir de şımartılmadan önce ki yediklerimi bilsen ah :)
Onlar sözlü olduğu için yazamıyorum asdg
Biri susuyor biri başlıyor, sonra tekrar başlıyorlar, sonra 1 bardak çay içiyorlar tekrar başlıyorlar. Anlayacağın beni dinlene dinlene :)))deger: ))
bunu yemek icin yerdim bende onlardnaskd: )
Biri susuyor biri başlıyor, sonra tekrar başlıyorlar, sonra 1 bardak çay içiyorlar tekrar başlıyorlar. Anlayacağın beni dinlene dinlene :)))
O kadarını da hak etmemiştim diye bir dusundum bir an :)sanki hak ettin biraz ; )

Waht? 🤔birtanemmm @Kürt Kedisi
Güzel mi tadıÇok güzel bir fırça yedikten sonra, yine kıyamadık sana yağlama yaptık dediler :)
![]()
Şu çiçekli yer debboyda değil mi? 😻![]()
![]()
![]()
Şırdan görmekten içiniz bayılmıştır….
Evetttt 🥰Şu çiçekli yer debboyda değil mi? 😻
Batıkent mi orası 🤔
Batıkent mi orası 🤔
Ankara'da mısın şu an.Eveeet nerden biliyorsun 😳
Biz de deriniz :)Eveeet nerden biliyorsun 😳
Ankara'da mısın şu an.
Adana'da, gel işin yoksa yarın.Evet, Ankaradayim, sen nerdesin?
Allahim... ikinci fotodaki yerin güzelliği... Ve kedicigin de.. mükemmel hepsi zelim...![]()
![]()
![]()
Şırdan görmekten içiniz bayılmıştır….
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.