Bunları ciddi ciddi izleyen var Allahımm.
Bu beyler kim ve ben bu fotiyi niye görmedim. Run olmasa kıracaktım…Meşhur muzlu süt çetemiz açığa çıktığından yeni multi hesaplarimiz...
Sun, Azer, Pişi
Ekli dosyayı görüntüle 18962
İlerlettim hala bir şey olmuyor :d bunları neden izliyorlar ki djjd su kafaya hiç gelemeyecegim
Yaaaa Kübra:d nereden karşına çıktı bu kadınHdjsjd ben izlemedim bile cicegim ama cay sigara görünce biz aklima geldi😆
Yaaaa Kübra:d nereden karşına çıktı bu kadın
Tatlım labirent gibisin adadgds o bile daha az karışıkBugün YouTube fazla kaydirdim... benim YT gecmisimin kafasi karisik hdjsjsjs
Tatlım labirent gibisin adadgds o bile daha az karışık
Bazen içimden geçen şey karşıma çıkıyor ln diyorum bu telefon içimi mi okuyor adgdsaKarman corman... kafamin ici sosyal medyalarima yansiyor,
Bazen içimden geçen şey karşıma çıkıyor ln diyorum bu telefon içimi mi okuyor adgdsa
adana şaşırtmıyor...Adana da yasanan bir kac olay daha var ama paylasmaya korkuyorum![]()
adana şaşırtmıyor...
bartın sinop bolu giresun bilecik tunceli gibi yerlerde haber varsa paylaşa...
Üstünde ne var dedirtmeden ustundekini gösteren erkekBugün, mavi.
![]()
aranılan kan sen misinKadınlar öyle sorular soruyor muydu ya? İşte sexting yapmamanın olumsuz yönleri; trendi kaçırıyor insan.Üstünde ne var dedirtmeden ustundekini gösteren erkekaranılan kan sen misin
Bugün geçtik yarın sorarımKadınlar öyle sorular soruyor muydu ya? İşte sexting yapmamanın olumsuz yönleri; trendi kaçırıyor insan.
Çok güzel bir fırça yedikten sonra, yine kıyamadık sana yağlama yaptık dediler :)
![]()
Yağı ve salçası az görünüyor ağız/ yüz kalmaması lazım bunu yerken, çok severim afiyet olsun.Önce fırça attılar sonra yağlama yaptılar :)
![]()
Teşekkür ederim :)Yağı ve salçası az görünüyor ağız/ yüz kalmaması lazım bunu yerken, çok severim afiyet olsun.
Bu her mevsim her saat yenir :)Afiyet olsun. Bu havada bayıltır ama bayılma riskine rağmen gene de yenir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.