Yine yeniden
![]()
attin mi yine kendini disari.
Yine yeniden
![]()
Elinin kokusuyla erkek işine karışma. Adını ver gerisini koklaEkli dosyayı görüntüle 18929
@-a- dünyaya bir defa geliyoruz diye alacaktim, kalicigili bir saati gecmedi 🚬
Beraber olsunafiyet olsun.
Şöyle saçma tatlıların hastasıyım ya, tadı eminim çok güzeldir.sırf sizinle paylaşmak için adana'nın tüm yerel yiyecek ve tatlılarını deneyimliyorum dostlar. bu tatlımızın adı bici...
malumunuz sıcak memleket olduğundan tüm tatlılarıda buzdan oluyor. nişasta muhallebisinin üzerine buz ve meyva konulur üzerine pudra şekeri ve gül suyu dökülerek tüketilen bir yaz içeceği...
Ekli dosyayı görüntüle 18949
Ekli dosyayı görüntüle 18950
Bunun yapılışını gördüm de sokak satıcısı yapıyordu hijyen tatile çıkmış. Buzu rendeleyip içine renk katıyorlar bu meybuz gibi bir şey misırf sizinle paylaşmak için adana'nın tüm yerel yiyecek ve tatlılarını deneyimliyorum dostlar. bu tatlımızın adı bici...
malumunuz sıcak memleket olduğundan tüm tatlılarıda buzdan oluyor. nişasta muhallebisinin üzerine buz ve meyva konulur üzerine pudra şekeri ve gül suyu dökülerek tüketilen bir yaz içeceği...
Ekli dosyayı görüntüle 18949
Ekli dosyayı görüntüle 18950
denesen kesinlikle severdin. ferahlatıcı...Şöyle saçma tatlıların hastasıyım ya, tadı eminim çok güzeldir.
Bunun yapılışını gördüm de sokak satıcısı yapıyordu hijyen tatile çıkmış. Buzu rendeleyip içine renk katıyorlar bu meybuz gibi bir şey mi
Yaparım bilirsin :)Manzarasına bayıldığım yerlerin damarından giriyor : ))
Başkasında eleştirdiği şeylerin aslında kendisinde en az karşısındaki kadar olması
Insan insanin aynasidir, karsindakinde ne görürsen o sende vardir :)
Mutlaka, ancak kendisinde olan şeyleri düzeltmek yerine sadece karşısındakinin düzelmesini istemesi onu eleştirmesi çok saçma bence
sanırım bir 10 yılı var bunun
bir kaç arkadaşımın şikayet ettiği insan davranışları ve eleştrikdileri ama öyle böyle eleştiri değil.
aynı konlarda aynı o insanlar gibi davrandıkları için o konularda muzdarip olduklarını farkettim...
bu da sanırım insanın br konuda kendini hep en başta zirvede hissetme arzusu olsa gerek...
alışık değilim alıntılara editketlere söriBana yaziyorsan etiketleseneeee 😂
alışık değilim alıntılara editketlere söri
gecenin bu saatinde idare et uyumam gerek aslında sanırsam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.