Run

Bronz Üye
Bu hafta sonu yağmurlu önümüzdeki hafta acısını çıkartırım diye motive ediyorum kendimi ama şu an çay sigara jdjsj 1 odayı seaptim ama toparlamasi bitmiyor yaa cinnnneet . Ben bu evden attığım eşyaları saymakla bitiremem ama hala çok var Neyse neyse bitince güzel olcak
Geleyim yardıma canım, amele lazım mı :)
Eşya taşınır, halı yıkanır, perde takılır..

Süreyya

Süper Mod
Bu hafta sonu yağmurlu önümüzdeki hafta acısını çıkartırım diye motive ediyorum kendimi ama şu an çay sigara jdjsj 1 odayı seaptim ama toparlamasi bitmiyor yaa cinnnneet . Ben bu evden attığım eşyaları saymakla bitiremem ama hala çok var Neyse neyse bitince güzel olcak
Yok mu yardim edecek birileri?
AKtaralim nsnsns
haftaya cikara acisini Chenim.
Hadi ben de bi sigara yakim, sana eslik edeyim.

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Yok mu yardim edecek birileri?
AKtaralim nsnsns
haftaya cikara acisini Chenim.
Hadi ben de bi sigara yakim, sana eslik edeyim.
Çiçeğim daha çabuk biter de biraz fazla detaya takılıyorum :sigara:

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Geleyim yardıma canım, amele lazım mı :)
Eşya taşınır, halı yıkanır, perde takılır..
Cafer kendi odamı seaptim fazla iviz zıvır var oyalayıcı şeyler :eek: az kaldı teşekkür ederim

Beybilendin

Bronz Üye
Yemeğe ortak çıktı resmen.

IMG_0362.jpg
Tekir olduğunu bilmesem.. altın 🪎 gibi parlıyor

Nyctophilia

Bronz Üye
Tshirt çok da sıkı olmadığı halde biceps, göğüs iyi gözüküyor.
Bence yazın gelmesi ile üstsüz sahil kültürü için six pack çalışmaları içerisinde.
Geçen pizza yediği için üzüntü duyuyordu...

Tshirt çok da sıkı olmadığı halde biceps, göğüs iyi gözüküyor.
Bence yazın gelmesi ile üstsüz sahil kültürü için six pack çalışmaları içerisinde.
Geçen pizza yediği için üzüntü duyuyordu...
Her zamanki gibi doğru tespitler ama six pack benim için çok zor, yemek yemeyi çok seviyorum ve çok yemek yiyorum.

Nyctophilia

Bronz Üye
Her zamanki gibi doğru tespitler ama six pack benim için çok zor, yemek yemeyi çok seviyorum ve çok yemek yiyorum.

Kimin için kolay ki? zaten gereksiz bi popüler kültür bence. Emek israfı; en nankör kas grubu.
Estetik açıdan da efektif değil; yazın sahil dışında durup durup kim karnını açar gösterir .s Kışın zaten partner dışında varlığının hissedilmesi olanak dışı.
Six pack ile kafayı bozmuş arkadaşlarımız genelde elinde hassas terazi ile dolaşıyor, karbonhidratını yağını proteinini kaşık kaşık tartıyor falan.Pizza, hamburger neyin yeyince sevgilisini aldatmaktan beter vicdan yapıyorlar.
Akıl işi değil ya da tamamen kişinin para kazandığı işi bu olacak ki (PT, model vb.) vakit ayırabilsin. Onun dışında çoğu kişi bi dönem zorlar dener. Bi gıdım saldığında pöf olduğunu görünce daha uğraşmaz.

Kimin için kolay ki? zaten gereksiz bi popüler kültür bence. Emek israfı; en nankör kas grubu.
Estetik açıdan da efektif değil; yazın sahil dışında durup durup kim karnını açar gösterir .s Kışın zaten partner dışında varlığının hissedilmesi olanak dışı.
Six pack ile kafayı bozmuş arkadaşlarımız genelde elinde hassas terazi ile dolaşıyor, karbonhidratını yağını proteinini kaşık kaşık tartıyor falan.Pizza, hamburger neyin yeyince sevgilisini aldatmaktan beter vicdan yapıyorlar.
Akıl işi değil ya da tamamen kişinin para kazandığı işi bu olacak ki (PT, model vb.) vakit ayırabilsin. Onun dışında çoğu kişi bi dönem zorlar dener. Bi gıdım saldığında pöf olduğunu görünce daha uğraşmaz.
Kesinlikle öyle. Yağ oranını azaltmak için bir sürü takviye ve steroid kullanan insan dolu ama ben yağ oranının o kadar düşmesini istemiyorum. Biraz yağ oranıyla beraber fit görünmek gayet iyi. O yüzden yediklerime içtiklerime pek dikkat ettiğim söylenemez. Sadece mevcut kilomun üzerine çıkmamak ve formda kalmak benim için kafi.

Üst Alt