Aslında ders çıkartmak lazımCiddi ciddi okudum Allah iyiliğini versin chen 🤣
Valla bana gelse gitmez ya lüks arayışım yokki becerip eğlenemem anca mal mülk alırım gelir olsun 🤣🤣🤣🤣Aslında ders çıkartmak lazım
Kimseye kolay yoldan para gelmez
Kolay gelen hep kolay gider
Ethereum yaptık fakat son 1 yılına yetişince kurtarmadı be 🤣🤣🤣 şuan başka var mı madencilik bildiğin görüntü kartları duruyor.zamanında bitcoin almalıydınız veya mining yapmalıydınız
oyş
Dun aksama kadar elma parlattim. İyi mi.
Profilindeki elma miDun aksama kadar elma parlattim. İyi mi.
hic bilmiyorum 2 yil once biraktim o isleri amorti edebildinizmi bariEthereum yaptık fakat son 1 yılına yetişince kurtarmadı be 🤣🤣🤣 şuan başka var mı madencilik bildiğin görüntü kartları duruyor.
Zarar etmedik ya her ay bi askari ücret civarı getiriyordu.. kışın ev sobalı ev gibi oldu fatura bile ödemedimhic bilmiyorum 2 yil once biraktim o isleri amorti edebildinizmi bari
eski miningcilerden kim kaldi lol jdjdjjdj
tek düşündüğüm acaba içinde elma kurdu varmı sorusuydu. ..biraz daha mı komplex düşünsel kurgularla beynimi çalıştırsam ve olayları içe vurumsal dışa güdümsel açıdan mı ele alsam...Profilindeki elma mi
Yoksa parlatirken her defasında karımın dedesi ölse diye niyet ederek mi cncnn
uyurken para kanazabiliirsen o gece yatarken sabaha kaç paran olacanı merak etmekten gene uyuyamazsın. huzurlu bir uyku için mesaiyi bitir. dizini seyret . çayını iç. saati kur ve yat.. ınan o kadar huzurlu uyuycanki sabah o saat bile seni zor kaldıracak.... alarm sesi bile ne kadar sinir bozucu ve uyku kaçırıcı olursa olsun 5 dakika şekerleme yapmana engel olamayacak. :)Benim hayalim şey ya ben uyurken de para kazanayım. Olmaz mı öyle 🤣
E madencilik yaptık zaten kazanıyorduk umursamıyorduk ki birikiyordu para ayda bir falan konusuyorduk bu ay noldu falan diye o kadar 🤣uyurken para kanazabiliirsen o gece yatarken sabaha kaç paran olacanı merak etmekten gene uyuyamazsın. huzurlu bir uyku için mesaiyi bitir. dizini seyret . çayını iç. saati kur ve yat.. ınan o kadar huzurlu uyuycanki sabah o saat bile seni zor kaldıracak.... alarm sesi bile ne kadar sinir bozucu ve uyku kaçırıcı olursa olsun 5 dakika şekerleme yapmana engel olamayacak. :)
ne madeni maden duruyo mu ....... hiç madenci arkadaşım olmadı ...E madencilik yaptık zaten kazanıyorduk umursamıyorduk ki birikiyordu para ayda bir falan konusuyorduk bu ay noldu falan diye o kadar 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.