O ben.
İki kat çorap iki kat koku neden ikisini de giyecek :)Misafirlikte ayak kokusu
Tamam kokabilir ama gidersin banyoya yıkarsın ayağını yanından yedek çorap giyer insan içine çıkarsın hyn
İki kat çorap iki kat koku neden ikisini de giyecek :)
Giymemiş demiş sataşıyorum :)yedek corap demis, iki kat dememis ki.
ayak kokusu sorunu olanlarinda Allah yardimcisi olsun bu arada. cok fena cok .
Basima gelmisti bir kere. diorum ki bu koku nerden gelior. tüm odaya dagilmis. hassas olunca ben .
arkadasin ayak kokusu imis.. O MAY GAAD..
Giymemiş demiş sataşıyorum :)
Ben de senin ayağın kokuyor zannettim arkadaşının mış b
Sigara tiryakiliğidir oSinüzit sorunu yasamayan insandir galiba djjejw
Sigara tiryakiliğidir o
Bol bol denize gir ve covid ol düzelirSogarayi da biraktim o nalet hastalik yüzünden ama geldimi gitmiyo![]()
Bol bol denize gir ve covid ol düzelir
Bol bol denize gir ve covid ol düzelir
Hadi hep beraber phukete gidelim denize girerizkizcaaz kisin nasil denize girsin : )
almanyada cok deniz var ya : )))
Cidden covidden sonra azaldi, eskiden daha sık oluyordum???? Sebebi nedir ki?
Covid bir sürü kişiyi öldürse de süt solunum yolundaki eşli hastalıkları çok kişide tarihe karıştırdıCidden covidden sonra azaldi, eskiden daha sık oluyordum???? Sebebi nedir ki?
neuer angriff im körper : )
belki immunu güclendirdi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.