Kocasının Arabasında Tanga Buldu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Esra Ezmeci`ye bir takipçisi eşinin kendisini zayıf kadınlarla, ardından da trans kişilerle aldattığını dile getirerek yardım istedi.Ezmeci'nin bu soruya cevabı, "Demek ki eşiniz farklı arayışlarda yeterince bedel ödememiş" şeklinde oldu.

"KOCAMIN ARABASINDA TANGA VE SÜTYEN BULDUM"

Son gelen mesajda Ezmeci'nin bir takipçisi, "Kocamın arabasında tanga, don, sütyen buldum, anneannemi götürdüm üstünü unutmuş" ifadeleri kullandı.

"EŞİNİZİN DAVRANIŞLARINI TAKİPTE KALIN"

Ünlü psikolog kendisine gelen soruya ise şu yanıtı verdi: "Bir anneannenin böyle şeyler giymesi, hadi giydi diyelim arabada çıkarması pek doğru gelmiyor. Siz yine de eşinizin davranışlarını takipte kalın."

CaT

🎈
Board Admin
Aldatiyorduysa jdjjs

SleepleSsS

Yorumbaz
Esra Ezmeci`ye bir takipçisi eşinin kendisini zayıf kadınlarla, ardından da trans kişilerle aldattığını dile getirerek yardım istedi.Ezmeci'nin bu soruya cevabı, "Demek ki eşiniz farklı arayışlarda yeterince bedel ödememiş" şeklinde oldu.

"KOCAMIN ARABASINDA TANGA VE SÜTYEN BULDUM"

Son gelen mesajda Ezmeci'nin bir takipçisi, "Kocamın arabasında tanga, don, sütyen buldum, anneannemi götürdüm üstünü unutmuş" ifadeleri kullandı.

"EŞİNİZİN DAVRANIŞLARINI TAKİPTE KALIN"

Ünlü psikolog kendisine gelen soruya ise şu yanıtı verdi: "Bir anneannenin böyle şeyler giymesi, hadi giydi diyelim arabada çıkarması pek doğru gelmiyor. Siz yine de eşinizin davranışlarını takipte kalın."
tipik erkek işte
nenemin diyinceye kadar başka bir şey dese belki yuttururdu

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Nolmuş sanki :T:

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Bu sorunun muhatabı psikolog yerine avukat olmalıydı sanki? bu şerefsizden ne kadar tazminat, nafaka falan koparırız? diye.

Üst Alt