kızların mekan tuvaletlerini fotoğraf çekmek için kullanması

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
gittikleri mekanlarda tuvaleti sadece makyaj yenilemek ve fotoğraf çekmek için kullandıklarını düşünüyorum aksine beni kimse inandıramaz....

S

Serçe

Ben bunu şöyle tanımlıyorum bu kızların gittiği mekanlar bazen lüks olabiliyor işte wcnin ışıgı ortamın lüks görünmesi otel lüks düğün salonları vs kızlar uçmayı sever. Yapıyorlar evet

Xasthur

Yönetici
ışıkladırma ve dekor kaynaklı olabilir eh bir de makyajı tazelemek vs

Eunoia

Platin Üye
Fotoğraf çekmem ama makyajımı tazelerim.

CaT

🎈
Board Admin
Kebapçıya gitmistik, saçım cok güzel olmustu o gün tam tutturmustum, dedim neyse bari buraya geldik bi foto çekeyim aynada ksjdkskd boşa gitmesin demisligim oldu ..

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Her zaman dediğim gibi en pis ortam kızlar tuvaleti saçlar peçeteler tuvalet kağitlari pedler tamponlar sifona basılmamış klozetler iğrenç parfum ve deodorant kokularının üst üste binmesi..

Ne kadın ne erkek böyle pis olmasını hiç yakiştirmiyorum hiç.
Üstelik arkanızdan o mekanı temizleyecek kişi de insan ücretini alıyor olması bir şey değiştirmez

Onca pislik ve kaosun içinde fotoğraf çekebilecek an bulmaları bir mucize olduğu için çekiyorlardır

Çişimizi yaptiktan sonra selfie..

CaT

🎈
Board Admin
Her zaman dediğim gibi en pis ortam kızlar tuvaleti saçlar peçeteler tuvalet kağitlari pedler tamponlar sifona basılmamış klozetler iğrenç parfum ve deodorant kokularının üst üste binmesi..

Ne kadın ne erkek böyle pis olmasını hiç yakiştirmiyorum hiç.
Üstelik arkanızdan o mekanı temizleyecek kişi de insan ücretini alıyor olması bir şey değiştirmez

Onca pislik ve kaosun içinde fotoğraf çekebilecek an bulmaları bir mucize olduğu için çekiyorlardır

Çişimizi yaptiktan sonra selfie..

kebabciydi, kadinlar tuvaleti pek kullanilmamisti kskdksj termtemiz ... ben bu konuda biraz sanliyim galiba, pek öyle cok pis tuvaletlere denk gelmedim :D neyse konuyu kapatiyorum

Mekan tuvaletleri ev tuvaletlerine kıyasla daha havalı ve lüks göründüğü için fotoğraf çekme amaçlı kullanıyor muhtemelen ve bir çoğu da bunu kendi yaşadığı yerin tuvaletiymis gibi yansıtmaya çalışıyor. Fayansindan utanın mermerine sicildigi dönemdeyiz..

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
kebabciydi, kadinlar tuvaleti pek kullanilmamisti kskdksj termtemiz ... ben bu konuda biraz sanliyim galiba, pek öyle cok pis tuvaletlere denk gelmedim :D neyse konuyu kapatiyorum

Cidden çok temiz yaldır yaldır domestos kokan wclerin kalbini kırmak istemiyorum öyleleri de elbette var içerde Bi ferahlık sezmek mümkün

Bel far niente

Altın Üye
Bizim askeriye de 3 tane kadın komutan vardı onların kullandığı tuvalette kilitliydi anahtar da bi onlarda birde orayı temizleyen askerde vardı çocuk bizim tuvaletler pis diye gidip oraya yapıyordu tuvaletini acaba o da orada ayna karşısında fotoğraf çekiyor muydu? durduk yere aklıma takıldı şimdi...

Bel far niente

Altın Üye
Bende erkek komutanların tuvaletine gidiyordum kapılardan birisinin kilidi bozukmuş meğer içeride kilitli kaldım sonra mecbur tırmanıp tepesinden çıktım en son benim askerliğim bitene kadar millet o tuvaleti dolu sandı kimsenin aklına gelmedi böyle bir olay tabi askldjsalkdjas

Bel far niente

Altın Üye
aramızda başka tuvalet anısı olan yok mu? konuyu nereden nereye getirdim ne pis geyiğim varmış aq.

CaT

🎈
Board Admin
senin askerlik anilarin anlat anlat bitmiyo kkjsjsf

CaT

🎈
Board Admin
bi defa sinifla gezmeye gitmistik, ihtiyac molasi verdik tabi kizlar tuvalette kuyruk, hic erkek te yoktu bende erkek tuvaletine girmistim... sonra ne olur, tabiki bi erkek girer.. onun cikmasini bekledim sessiz sedasiz .. bende öyle ciktim, bi daha da öyle bisi yapmadim kskjskjd

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
bi defa sinifla gezmeye gitmistik, ihtiyac molasi verdik tabi kizlar tuvalette kuyruk, hic erkek te yoktu bende erkek tuvaletine girmistim... sonra ne olur, tabiki bi erkek girer.. onun cikmasini bekledim sessiz sedasiz .. bende öyle ciktim, bi daha da öyle bisi yapmadim kskjskjd

Ortak kullanılsa bence daha titiz davranilabilir

Üst Alt